Lectură de un minut

16 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Românii preferă florile la buchet, într-o cromatică aparte

Angela Alexandru

Românii preferă mai ales florile la buchet, iar 81% dintre aceștia apreciază cromatica aparte și prezența unor elemente spectaculoase, fie din paleta de culori, fie din florile și elementele decorative alese, arată un sondaj Floria.ro. Florăria propune pentru sezonul rece, pentru toamnă, buchete de flori în culori și combinații surprinzătoare, cu elemente neobișnuite. Printre propunerile florăriei, se numără celosia sau ardeii iuți. 

De asemenea, clienții florăriei online au mai arătat că preferatele acestora rămân trandafirii, crizantemele și chiar garoafele, însă apreciază în egală măsură și flori mai puțin cunoscute, cum ar fi hypericum, celosia sau eryngium. 

Noua colecție Floria.ro include 20 de noi buchete.Pentru aceasta, designerii florăriei online au mers pe o cromatică în acord cu mesajul transmis: nuanțe vibrante de roșu grenadine, culoarea vedetă a sezonului, orange și galben.

"2020 are un specific aparte, având în vedere perioadele de incertitudine cauzate de contextul pandemic. Ce am remarcat însă este dorința în creștere a românilor de a se înconjura de flori, ca element de relaxare în viața lor. Fie că vorbim de casă, de birou sau biroul de acasă, procentul celor care cumpără flori pentru propria bucurie a crescut. Pe de altă parte, același context a făcut ca întâlnirile fizice să se rărească, așa că mulți doresc să transmită un gând bun celor dragi și de la distanță, iar livrarea rapidă, în două ore, reprezintă o facilitate apreciată de clienții noștri", a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro. 

Citeste si:
Danone concediază până la 2.000 de angajați și vizează reduceri de costuri de peste 1 miliard de euro
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Românii preferă florile la buchet, într-o cromatică aparte