Lectură de un minut

26 Mar 2018 - Știri și Noutăți

Flavours of Romania: un eveniment sprijinit de Carrefour pentru prezentarea traditiilor romanesti

Abonează-te pe  

Din 23 martie, in fiecare vineri la TVR se vor difuza noua episoade ale seriei Flavours of Romania, documentare realizate de Charlie Ottley, cu sprijinul Carrefour Romania.

 

Carrefour Romania anunta lansarea „Flavours of Romania”, o serie de noua episoade ce ofera o imagine extraordinara despre cultura, traditiile si valorile romanesti. Emisiunea este realizata de jurnalistul britanic Charlie Ottley care a strabatut fiecare regiune a tarii pe motocicleta pentru a capta spiritul Romaniei, pentru a surprinde si descrie peisajele naturale traditiile, gastronomia, oamenii si modul lor de viata.

Florin Capatana, Director Dezvoltare Durabila si Relatii Institutionale Carrefour Romania a declarat: „Redescoperirea traditiilor din mosi-stramosi, a gusturilor mancarurilor din copilarie, a culturii specifice fiecarei regiuni din tara noastra, ne trimite mai aprope de fundamentele autohtone si de ceea ce ne defineste pe noi ca romani. Mai mult, ne provoaca sa privim in viitor si sa ne gandim la ceea ce vom oferi generatiilor viitoare. Eforturile noastre s-au indreptat constant catre oameni, catre sustinerea producatorilor locali si a produselor cu gust autentic romanesc, dar si catre protejarea mediului, in incercarea de a oferi o viata mai buna romanilor si de a face progresul accesibil tuturor.”, citat de revista-piata.ro.

Jurnalistul Charlie Ottley s-a aventurat pe motocicleta in cautarea frumusetilor Romaniei si s-a intalnit cu muzicieni, povestitori locali, bucatari, istorici sau celebritati pentru a descoperi tara. Acesta a realizat si seria de documentare "Wild Carpathia".

Retail jobs

Seria de documentare Flavours of Romania inspira pe masura ce Charlie se aventureaza pe motocicleta in cautarea de lucruri noi si a frumusetilor din Romania. El se intalneste cu povestitori locali din fiecare regiune, muzicieni, istorici sau celebritati, care il ghideaza in descoperirea Romaniei.

flavours of Romania

Sursa foto: facebook

Citeste si:
Creștere de 8,8% pentru vânzările Carrefour în România, în trimestrul trei
Creștere de 8,8% pentru vânzările Carrefour în România, în trimestrul trei
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flavours of Romania: un eveniment sprijinit de Carrefour pentru prezentarea traditiilor romanesti