Lectură de un minut

13 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Flanco vinde în premieră în România primul televizor 8K – Samsung Q900R QLED

Abonează-te pe  

Flanco este primul retailer electro-IT din Romania care pune la vanzare cel mai avansat televizor lansat de Samsung, primul astfel de produs comercial cu rezolutie nativa 8K. 

Modelul Q900R QLED 8K a fost prezentat de catre Samsung Electronics Romania in 31 octombrie, iar incepand cu luna noiembrie, televizorul este disponibil in oferta Flanco, atat online, cat si in magazine.

Colaboram indeaproape cu partenerii nostri, pentru ca impreuna sa le oferim clientilor Flanco acces la cele mai noi tehnologii, la produse de top, proaspat lansate”, spune Catalin Croitoru, Director de achizitii Flanco Retail.Primul televizor 8K din lume aduce cu sine o tehnologie revolutionara, care pune bazele schimbarii industriei, pe termen lung. Astazi este un produs exclusivist, state-of-the-art, cu un pret pe masura, insa in cativa ani ar putea deveni noul standard in materie de televizoare.”

Pentru comenzile pe site, livrarile au inceput de pe 10 noiembrie. De asemenea, din data de 8 noiembrie, televizorul este expus la vanzare si in cel mai mare magazin al retailerului din Bucuresti, Flanco Mega Mall.
Televizorul model Q900R QLED 8K:
  • Disponibil in varianta cu diagonala de 189 cm
  • costa 34.999 de lei
  • optimizeaza parametrii de culoare si de luminozitate, prin metadata dinamica
  • prin machine learning si inteligenta artificiala, televizorul creste calitatea continutului redat, transformand rezolutia redusa in una aproape 8K, optimizeaza sunetul, se adapteaza la nivelul luminozitatii din camera, ofera continut si informatii prin comenzi vocale
  • Direct Full Array Elite: ofera un volum de culoare de 100%, cu 1 miliard de nuante, un contrast sporit si un control precis al luminii de fundal.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco vinde în premieră în România primul televizor 8K – Samsung Q900R QLED