Lectură de 2 minute

26 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Flanco și Revolut, parteneriat pentru acordarea de beneficii clienților comuni

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Flanco și aplicația financiară Revolut au semnat un parteneriat pentru acordarea de beneficii clienților comuni: 5% cashback la achiziția de produse.

Din aprilie 2022, utilizatorii Revolut de pe piața locală vor putea să beneficieze de 5% cashback la achiziționarea de produse electro-IT din oferta retailerului român, indiferent de modalitatea în care se realizează achiziția – online, pe flanco.ro, sau direct în magazin. Acest beneficiu va putea fi accesat în aplicație, din funcționalitatea Recompense (Rewards) și se va aplica tuturor planurilor financiare deținute de utilizatori, conform termenilor și condițiilor menționate în aplicație și pe site-ul www.flanco.ro.

„Prin această colaborare, toate produsele noastre vor beneficia de returnarea pe card a 5% din valoare. Ne așteptăm ca acele categorii cu o creștere bună în piață să fie, în continuare, preferatele clienților, beneficiind de un preț încă și mai accesibil. Spre exemplu, anul trecut, mașinile de spălat vase și uscătoarele au avut un ritm de creștere de peste 60%, device-urile smart (smartphone, smartwatch, brățări fitness) au crescut cu peste 38%, iar espressoarele de cafea cu peste 26%”, a declarat Ovidiu Nicușan, director de marketing Flanco Retail.

Cashback-ul are o valabilitate limitată și poate fi cumulat cu alte discount-uri sau promoții ale partenerului, dar nu este transferabil către o altă persoană, nici nu poate fi schimbat în bani sau alte produse. Cashback-ul de 5% este virat în 72 de ore după tranzacție, cu condiția ca plata să fie realizată cu Revolut, iar plata să fie asociată cu Recompensa activă.

Flanco are peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 153 de magazine, aflate în 111 orașe ale României.

Revolut este o aplicație financiară, lansată în Marea Britanie, în 2015, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, peste 18 milioane de clienți din lume, din care mai mult de 1,6 milioane din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco și Revolut, parteneriat pentru acordarea de beneficii clienților comuni