Lectură de 3 minute

23 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Flanco participă la programul “Rabla pentru Electrocasnice”

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Flanco anunță că, pe lângă programul “Rabla pentru Electrocasnice”, are și un program propriu de buy-back, valabil doar în magazinele rețelei și care include produse precum televizoare, trotinete sau aparate de cafea.

Pe parcursul perioadei de înscriere la programul “Rabla pentru Electrocasnice”, care se finalizează, joi, consilierii din rețeaua de magazine Flanco au oferit consultanță clienților privind crearea contului pe website-ul AFM, informații despre intrarea în posesia voucherelor și despre stabilirea detaliilor privind predarea produsului vechi. De asemenea, retailerul a publicat informații utile pe flanco.ro, sub forma unui ghid online al programului, se arată într-un comunicat al companiei.

“Atunci când vine vorba despre produse electronice și electrocasnice, e important să acționăm cu responsabilitate din momentul cumpărării, atunci când comparăm atent oferte, specificații, funcții, clase energetice, până în momentul în care produsul își atinge potențialul maxim de utilizare – și este timpul să îl înlocuim, dar nu înainte de a-l recicla în mod corespunzător. Ne dorim să ne sprijinim clienții în tot acest proces, astfel că participăm la fiecare ediție a programului Rabla, adăugăm constant în oferta noastră produse cu tehnologie performantă și eficiente energetic și desfășurăm propriile campanii care încurajează renunțarea la aparatele electro-IT vechi, dar într-un mod responsabil”, a declarat Ovidiu Nicușan, Director de marketing Flanco Retail.

Astfel, pe lângă programul de buy-back propriu, care se desfășoară pe tot parcursul anului, iar clienții beneficiază de un voucher valoric de 200 de lei, la predarea, respectiv achiziționarea unui aparat frigorific, a unei mașini de spălat rufe/vase sau a unui aparat de aer condiționat, retailerul a lansat și programe de buy-back pentru categorii de produse mai puțin tradiționale, precum trotinete electrice sau espressoare automate de cafea De’Longhi, care urmează același principiu de funcționare.

“O altă categorie foarte căutată de consumatori, dar care anul acesta a fost eliminată din programul AFM, este cea a televizoarelor. Astfel, pentru a veni în completarea programului național, în magazinele noastre clienții beneficiază de un voucher valoric de 200 lei la predarea și, respectiv, achiziționarea unui televizor LG sau Samsung”, completează Ovidiu Nicușan.

Retailerul s-a pregătit cu stocuri pentru toate categoriile de produse, dar și cu reduceri speciale, pentru a sprijini achiziționarea unor produse cât mai performante tehnologic și energetic, astfel că își așteaptă clienții imediat după confirmarea voucherelor de către AFM. Aceștia vor putea utiliza voucherele atât în rețeaua de magazine, cât și pe flanco.ro, prin adăugarea codului aferent și a datelor de contact în câmpul dedicat, din pagina coșului de cumpărături.

Ministerul Mediului oferă cumpărătorilor de echipamente electrice și electronice performante din punct de vedere energetic vouchere cuprinse între 200 și 500 de lei, în schimbul produselor uzate. Potrivit noului regulament AFM, voucherele sunt valabile timp de 7 zile de la emitere, iar produsele noi se pot achiziționa numai la predarea efectivă a unui produs vechi, din aceeași categorie și de o eficiență energetică inferioară.

Flanco are peste 1.500 de angajați și deţine o rețea de 153 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 109 orașe ale României.  

Citeste si:
Începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. Când ne putem înscrie
Începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. Când ne putem înscrie

 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco participă la programul “Rabla pentru Electrocasnice”