Lectură de 2 minute

16 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Flanco introduce în magazinul său online noi categorii de produse din afara sferei electro-IT

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Flanco își extinde oferta disponibilă în magazinul său online, retailerul va introduce noi categorii de produse din afara sferei electro-IT. Proiectul de extindere a gamei de produse a presupus dezvoltarea unei platforme de tip dropshipping, cu o investiție de peste 600.000 de euro.

Sursa foto: Flanco

Flanco își extinde oferta disponibilă în magazinul său online, flanco.ro, cu noi categorii de produse din afara sferei electro-IT, acoperind atât zona bunurilor de larg consum, cât și pe cea a bunurilor de folosință îndelungată:

  • anvelope, cosmetică și make-up,
  • fitness și ciclism, bricolaj și obiecte sanitare,
  • rechizite și birotică,
  • articole de transport pentru copii și cărucioare,
  • detergenți și produse de curățenie pentru interior și exterior,
  • casă și decorațiuni.

Proiectul de extindere a gamei de produse a presupus dezvoltarea unei platforme de tip dropshipping, cu o investiție de peste 600.000 de euro.

În oferta online a retailerului se regăsesc peste 1.500 de modele de anvelope, categorie care vine în completarea electronicelor și accesoriilor auto.

Noile produse de îngrijire corporală și a tenului, cosmetice și de make-up întregesc oferta produselor electronice de îngrijire personală.

De asemenea, echipamentele de fitness și ciclism se adaugă ofertei de vehicule electrice (trotinete, biciclete, hoverboard) și produse pentru activități sportive, tot mai căutate de cei preocupați de un stil de viață sănătos.

Gama este completată de detergenți și produse de curățenie pentru casă, cafea, puericultură și jucării, papetărie și birotică, bricolaj și grădină, produse menaj, sanitare etc.

La fel ca celelalte produse din oferta Flanco, și cele mai recent listate beneficiază de posibilitatea de cumpărare utilizând servicii de finanțare: cumpărături în până la 40 de rate fără dobândă prin card de credit, în rate fixe printr-un credit obținut pe loc ori în 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu. Clienții pot alege livrarea prin curier sau ridicarea personală din cele peste 3.700 de locații de tip easybox.

Citeste si:
Dove lansează un nou portofoliu de produse, dezvoltate după un deceniu de cercetare
Dove lansează un nou portofoliu de produse, dezvoltate după un deceniu de cercetare

Flanco este un retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 157 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 orașe ale României.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco introduce în magazinul său online noi categorii de produse din afara sferei electro-IT