Lectură de 2 minute

17 Oct 2016 - Știri și Noutăți

”Priveste partea pozitiva” - campanie de reciclare sustinuta de Flacon

Abonează-te pe  

Flanco se alatura campaniei ”Priveste partea pozitiva”, care incurajeaza reciclarea bateriilor. Participantii la proiect primesc baterii noi in schimbul celor vechi, avand totodata ocazia sa castige in cadrul unei tombole de la final, o vacanta.

 

Retailerul Flanco, in parteneriat cu Sistemul National de Reciclare a Bateriilor - SNRB da startul campaniei ”Priveste partea pozitiva” pentru a incuraja publicul sa aduca in magazine bateriile uzate care vor fi reciclate.

Campania ofera in cadrul unei promotii cadouri sau premii pentru participanti. Aceasta va fi sustinuta in cele 117 magazine Flanco din tara, in perioada 15 octombrie 2016 - 31 martie 2017.

La fiecare 20 de baterii uzate, predate in plicurile speciale de colectare amenajate in magazinele Flanco, SNRB ofera participantilor la campanie alte 4 baterii noi (doua tip R3 (AAA) si doua tip R6 (AA)). In plus, pe durata desfasurarii campaniei, participantii care stiu sa raspunda la intrebari legate de colectarea selectiva au ocazia sa primeasca premii: ghiozdane, acumulatori externi, cutii pentru colectarea bateriilor uzate la domiciliu. La finalul campaniei, se organizeaza o tombola pentru marele premiu, cand se poate castiga o vacanta pentru doua persoane intr-o destinatie eco, pentru ”reincarcarea bateriilor”.

Nicoleta Dumitru-Barbu, Marketing Specialist Flanco Retail a declarat: ”Vindem, in fiecare zi, mii de produse electronice care necesita baterii si, de aceea, am considerat ca este de datoria noastra sa ne implicam intr-o astfel de campanie de informare si constientizare. Bateriile uzate sunt printre deseurile care necesita o manipulare si o depozitare corespunzatoare, ele nu trebuie aruncate in aceleasi locuri cu gunoiul menajer, iar aceasta campanie este contributia noastra la un mediu mai sanatos si un aer mai curat. Pentru ca vrem sa ne implicam cu toate fortele in aceasta campanie, vom organiza inclusiv un concurs intern si vom recompensa echipa magazinului care colecteaza cea mai mare cantitate de baterii uzate intr-o luna, cu vouchere pentru achizitionarea de produse electronice”.

Reprezentantii Asociatiei Sistemul National de Reciclare a Bateriilor au completat: ,,Succesul inregistrat in prima editie a campaniei Priveste Partea Pozitiva, in care am colectat peste 20 de tone de baterii uzate, ne-a determinat sa reluam acest proiect in cadrul caruia oferim posibilitatea cetatenilor sa recicleze cu usurinta, in magazinele Flanco, aceste mici bombe ecologice, respectiv bateriile uzate. Prin derularea de astfel de campanii de constientizare care implica si o recompensare a implicarii personale, avem convingerea ca vom reusi sa contribuim la incurajarea adoptarii unui comportament responsabil fata de mediu in randul cat mai multor romani”.

Mai multe detalii despre campanie se gasesc pe www.colecteazabaterii.ro.

Citeste si:
A început Black Friday la Flanco: smartphone-uri de la 299 lei
A început Black Friday la Flanco: smartphone-uri de la 299 lei

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ”Priveste partea pozitiva” - campanie de reciclare sustinuta de Flacon