Lectură de 2 minute

05 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Flanco inaugurează un nou magazin în Craiova și ajunge la o un total de 160 de unități 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Craiova, amplasat în cel mai nou centru comercial al orașului: Promenada Mall. Astfel, rețeaua retailerului ajunge la 160 de puncte de vânzare, amplasate în 112 orașe din țară.

Sursa foto: Flanco

Cel de-al patrulea magazin Flanco din oraș are o suprafață de 700 mp și, la fel ca celelalte puncte ale rețelei, deține dotări orientate spre eficiență și sustenabilitate, precum etichete electronice și iluminare LED.

Retailerul a pregătit la raft o gamă atent selecționată de produse, care să răspundă unor cerințe variate – de la performanță, la tehnologie de ultimă generație, eficiență energetică sau preț. Pe lângă ofertele speciale de deschidere, consultanții au oferit vouchere în valoare de 100 de lei primilor 200 de clienți din această zi.

Serviciile puse la dispoziția clienților ocupă un rol important în strategia retailerului, astfel că portofoliul vast de servicii și oferte de creditare disponibile la nivel național vor completa, de asemenea, experiența de shopping a celor care trec pragul magazinului Flanco Promenada Mall.

Deși observăm o tendință de scădere a creditului de consum, împreună cu partenerii noștri financiari ne străduim să le oferim clienților noștri posibilitatea de a accesa sprijinul financiar necesar, pentru a-și permite produsele de calitate pe care și le doresc. Cumpărăturile prin card de credit oferă avantajul achitării produselor în până la 40 de rate fără dobândă. Cei care nu dețin un card de cumpărături, pot opta pentru varianta plății în 3 sau 4 rate, direct cu cardul de salariu”, spune Ionuț Cîrstea.

Magazinul Flanco din Promenada Mall este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa centrului comercial – calea Severinului nr. 61.

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 160 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 orașe ale României.

Citeste si:
Inmedio a inaugurat un magazin nou în București: cum arată acesta
Inmedio a inaugurat un magazin nou în București: cum arată acesta
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco inaugurează un nou magazin în Craiova și ajunge la o un total de 160 de unități