Lectură de un minut

26 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Flanco extinde serviciile disponibile prin EasyBox, oferind opțiunea plății cu cardul și a returului gratuit

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Flanco lansează noi servicii pentru clienții care comandă produse din magazinul online, flanco.ro, și aleg livrarea acestora prin easybox. Începând din luna mai, aceștia au la dispoziție opțiunea plății cu cardul în momentul ridicării produsului din locker. În plus, în cazul în care doresc să returneze anumite produse din comandă, o pot face direct la o locație EasyBox convenabilă, în mod gratuit, timp de 45 de zile.

Serviciul de livrare la easybox presupune livrarea produselor comandate de pe site-ul flanco.ro la una dintre cele peste 2.700 de locații din țară. Noutatea constă în extinderea serviciului și pentru procesele de retur, pentru produsele eligibile, de mici dimensiuni, precum: electrocasnicele mici de bucătărie, de îngrijire personală, dar și produse precum laptopuri, tablete, smartphone-uri, căști sau aparate foto.

La începutul anului, Flanco a lansat serviciu Retur gratuit 45 de zile. Opțiunea este disponibilă atât pentru cumpărăturile efectuate în rețeaua de magazine fizice, cât și pentru cele comandate online, pe flanco.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Pe lângă returnarea produselor prin EasyBox, clienții mai au la dispoziție varianta returnării produselor în orice magazin din rețea sau prin preluarea acestora de către un curier rapid, dintr-o locație aleasă de client.

Flanco este un retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 154 de magazine, aflate în 111 orașe ale României.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco extinde serviciile disponibile prin EasyBox, oferind opțiunea plății cu cardul și a returului gratuit