Lectură de 2 minute

27 Mar 2015 - Știri și Noutăți

Flanco deschide un nou magazin la Brasov, in Coresi Mall

Abonează-te pe  

Retailerul de electronice si electrocasnice, Flanco, deschide astazi un nou magazin in Brasov, in Centrul Comercial Coresi, ajungand astfel la un total de 89 de magazine. Conform unui comunicat al companiei, noua locatie ocupa o suprafata totala de 800 de metri patrati, iar investitia este estimata la 600.000 de euro.

Astazi, 27 martie 2015, Flanco Retail inaugureaza al treilea magazin din Brasov, in cadrul Centrului Comercial Coresi (platforma Tractorul), astfel ca se ajunge la un total de 89 de locatii in toata tara.

Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail, declara: „Brasov este un oras important pentru noi, iar prin deschiderea celui de-al treilea magazin, intr-un centru comercial modern, ne dorim sa oferim brasovenilor acces la o gama larga de produse electro IT. Punem la dispozitia clientilor nostri ultimele noutati in tehnologie si avem in cele trei magazine echipe de consilieri de vanzari pregatite, formate din oameni pasionati”, Acesta adauga: „Deschiderea acestui magazin face parte din strategia noastra de extindere si de crestere sanatoasa, in conditii de profitabilitate, iar pana la finalul anului planuim sa ajungem la o retea de cel putin 92 de magazine.”

Flanco Brasov Coresi isi asteapta clientii cu cele mai noi gadget-uri, electrocasnice mari si mici, electronice, aparaturi la oferte speciale, consultanta de specialitate „mereu peste asteptari”, fiind asigurata de cei 16 angagati.

”Investim mult in pregatirea colegilor nostri, iar anul acesta ne-am propus ca absolut fiecare angajat sa beneficieze de cel putin un program de training sau de dezvoltare personala”, adauga Dragos Sirbu. ”Ne dorim sa fim mereu prima alegere a clientilor in materie de tehnologie, de aceea le oferim magazine cat mai prietenoase si cat mai aproape de ei, cele mai competente sfaturi, solutii de finantare avantajoase, servicii utile si chiar oferte personalizate.”

Flanco planuieste sa investeasca si in site-ul flanco.ro, acesta avand o dublare a traficului in comparatie cu anul trecut, si o crestere a vanzarilor online de 150%.

”Continuam sa facem upgrade-ul sistemelor tehnice pe flanco.ro si sa implementam soft-uri si platforme noi, astfel incat sa imbunatatim continuu experienta de cumparare online a clientilor nostri, mai ales ca o parte dintre cei care se informeaza in magazine achizitioneaza ulterior de pe site-ul nostru.Nivelul total al investitiilor de anul acesta – in retea, tehnologie, pregatire - va fi cu 25% peste cel de anul trecut, ajungand la peste 10 milioane de lei.”

In anul 2014, Flanco a ajuns la o cifra de afaceri de peste 150 milioane de euro, ceea ce inseamna o crestere cu peste 61% mai mare decat in 2013.

Citeste si:
Flanco crește valoarea voucherului oferit în cadrul propriului program Rabla. La cât ajunge acesta acum
Flanco crește valoarea voucherului oferit în cadrul propriului program Rabla. La cât ajunge acesta acum

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco deschide un nou magazin la Brasov, in Coresi Mall