Lectură de 2 minute

24 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Flanco deschide un magazin într-un oraș din țară în care nu era prezent

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Flanco a deschis un magazin stradal în FăgăraÈ™, singurul din oraÈ™ È™i al treilea din judeÈ›ul BraÈ™ov. Retailerul a ajuns, astfel, la o reÈ›ea de 157 de magazine, amplasate în 112 oraÈ™e ale țării. 

Sursa foto: Flanco

Situat chiar în centrul oraÈ™ului, magazinul È™i-a întâmpinat deja primii clienÈ›i, care au descoperit o gamă de produse atent selecÈ›ionată, oferte speciale cu ocazia deschiderii È™i o paletă vastă de servicii È™i instrumente de finanÈ›are.

“Pentru oraÈ™ul FăgăraÈ™, am ales un magazin de proximitate, cu o locaÈ›ie cât mai accesibilă pentru clienÈ›ii noÈ™tri, chiar în centrul oraÈ™ului, alături de puncte importante de interes: Parcul Central, PiaÈ›a Republicii”, spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco.

În perioada următoare clienÈ›ii vor beneficia de oferte de neratat dedicate deschiderii, la o gamă variată de produse Electro-IT, dar È™i de posibilitatea obÈ›inerii unui voucher în valoare de 200 de lei, prin programul Rabla propriu al retailerului, la predarea unui electrocasnic vechi È™i achiziÈ›ionarea unuia nou din aceeaÈ™i categorie.

Flanco pune la dispoziÈ›ia clienÈ›ilor săi posibilități variate de achitare a cumpărăturilor: de la achiziÈ›ionarea în până la 60 de rate fixe, printr-un credit obÈ›inut pe loc, în magazin, fără adeverință de salariu, la cumpărături prin card de credit în până la 40 de rate fără dobândă sau chiar achitarea produselor în 3 sau 4 luni, doar cu cardul de salariu. În plus, clienÈ›ii pot accesa serviciul de buy-back la telefoane smart, rapid È™i uÈ™or, direct în magazin.

“Serviciul de buy-back pe care îl oferim în magazinele Flanco este unul dintre cele mai atractive de pe piață È™i este disponibil inclusiv în magazinul din FăgăraÈ™. Modul de funcÈ›ionare este foarte simplu È™i în avantajul clientului: vechiul telefon, de care clientul vrea să se despartă, este evaluat pe loc, în magazinul nostru, cu ajutorul unei aplicaÈ›ii. În funcÈ›ie de starea È™i de valoarea telefonului, se emite pe loc un voucher valoric, pe care clientul îl poate utiliza pentru a-È™i achiziÈ›iona orice tip de produs din magazinele noastre, nu neapărat un alt telefon”, explică IonuÈ› Cîrstea.

Magazinul Flanco din FăgăraÈ™ va fi deschis de luni până vineri în intervalul 09:00-19:00, iar sâmbăta, în intervalul 09:00-14:00, la adresa strada Republicii nr. 7.

Flanco este retailer autohton de produse IT&C, electronice È™i electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajaÈ›i, compania deÅ£ine o reÈ›ea de 157 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 oraÈ™e ale României.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Flanco deschide un magazin într-un oraÈ™ din È›ară în care nu era prezent