Lectură de un minut

19 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Flanco inaugurează o nouă locație în Covasna și ajunge la 160 de magazine

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Flanco Retail deschide al doilea magazin din Sfântu Gheorghe, în complexul comercial Sepsi Value Centre din județul Covasna.

Flanco Retail își continuă strategia de extindere în mall-uri începută la finalul anului trecut, prin deschiderea unui magazin într-un nou centru comercial din țară, Mall Sepsi Value Centre din Sfântu Gheorghe.

Cu deschiderea din Sepsi Value Centre, retailerul ajunge la două magazine în Sfântu Gheorghe, primul fiind în Complexul Comercial Sugas, și la o rețea națională de 160 de magazine.

„Continuăm planul de dezvoltare în mall-urile și centrele comerciale cu potențial, iar deschiderea din Sfântu Gheorghe reprezintă o validare a faptului că această strategie funcționează, având în vedere ca este al doilea magazin deschis într-un centru comercial de dimensiuni mari din Sfântu Gheorghe”, declară Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco.

În magazinul din Sepsi Value Centre, clienții vor putea accesa toate serviciile specifice Flanco, precum: garanția extinsă, pentru a fi siguri că indiferent de ce se poate întâmpla cu produsul, acesta poate fi reparat sau înlocuit într-un timp relativ scurt și fără alte costuri; asigurarea produselor împotriva furtului sau a accidentelor; posibilitatea de a comanda online și de a ridica produsul direct din magazin, dar și verificarea produsului achiziționat, fără costuri suplimentare.

Flanco este retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 160 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco inaugurează o nouă locație în Covasna și ajunge la 160 de magazine