Lectură de 2 minute

04 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Flanco deschide primul său magazin din Voluntari

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Flanco a deschis primul său magazin din orașul Voluntari, situat în Galeria Comercială Plaza Voluntari. Magazinul cu o suprafață de 400 mp și-a întâmpinat deja primii clienți cu o gamă de produse atent selecționată și cu cele mai mari reduceri din an, cu ocazia Black Friday.

Sursa foto: Flanco

“Deschiderea noului magazin se înscrie în strategia de dezvoltare eficientă și sănătoasă a rețelei. Un centru comercial cu trafic ridicat, situat în imediata apropiere a hipermarketului Kaufland, în zona metropolitană a capitalei, aflată în plină dezvoltare, este, cu sigurantă, un important punct de întâlnire cu clienții noștri”, spune Ionuț Cîrstea, Retail Manager Flanco.

La fel ca celelalte puncte ale rețelei, și magazinul Flanco Voluntari își așteaptă clienții cu oferte atractive, în cadrul celei de-a 12-a ediții de Black Friday, care se desfășoară până pe 30 noiembrie.

Pe rafturile sale se regăsesc smartphone-uri de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei, laptopuri de la 799 lei, aspiratoare robot de la 499 lei, mașini de spălat de la 899 lei și espressoare de cafea de la 189 lei. Periodic, retailerul va actualiza stocurile și va adăuga în ofertă noi produse.

“Am deschis un magazin spațios, modern, cu un mix de produse atent selecționat, astfel încât să răspundă criteriilor de exigență ale clienților noștri. Investim constant în digitalizarea proceselor, astfel că am optat pentru varianta etichetelor electronice. Punem la dispoziția clienților noștri opțiuni variate de creditare – de la plată în până la 40 de rate fără dobândă cu cardul de credit, până la cumpărături în 3-4 rate direct cu cardul de salariu”, a mai zis Cîrstea.

Toate cele 155 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 110 orașe ale țării, oferă clienților cea mai extinsă paletă de servicii de finanțare, retur gratuit timp de 45 de zile, precum și opțiunea de a rezerva un produs online, cu ridicare personală din magazin.
Magazinul Flanco din Plaza Voluntari este deschis de luni până duminica, în intervalul orar 09:00-21:00, la adresa – B-dul Voluntari nr. 82A, unitatea nr. 8, parter, Voluntari, Ilfov.

Cu un număr de peste 1.500 de angajați, Flanco deţine o rețea de 155 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 110 orașe ale României.

Citeste si:
Vânzările magazinelor din Veranda Mall au crescut cu 8% în 2024. Care sunt cele mai căutate produse
Vânzările magazinelor din Veranda Mall au crescut cu 8% în 2024. Care sunt cele mai căutate produse
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco deschide primul său magazin din Voluntari