Lectură de un minut

12 Mai 2022 - Știri și Noutăți

​​​​​​​Flanco deschide al doilea magazin din Timișoara în cel mai nou centru comercial al orașului

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Flanco a deschis un nou magazin în Timișoara, cu o suprafață de 400 de metri pătrați, în centrul comercial FunShop Park.

Magazinul Flanco din FunShop Park Timișoara, localizat lângă Kaufland Vidrighin, este deschis de luni până sâmbătă în intervalul orar 09:00-21:00 și duminică în intervalul orar 09:00-18:00, la adresa centrului comercial – calea Stan Vidrighin, nr. 7.

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, în stoc limitat, disponibile în perioada 12-15 mai.

„Atunci când adăugăm o nouă locație rețelei noastre de magazine urmărim, în primul rând, să fim eficienți. Centrele comerciale cu trafic ridicat se înscriu în strategia noastră de dezvoltare sănătoasă, astfel că, atunci când criteriile de eficiență sunt îndeplinite, reprezintă una dintre primele noastre alegeri”, a declarat Ionut Cîrstea, retail manager Flanco.

Toate cele 154 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 111 orașe ale țării, oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături cu carduri de credit cu până la 40 de rate fără dobândă sau cumpărături în rate, direct în magazin, fără adeverințe.

Flanco este un retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 154 de magazine, aflate în 111 orașe ale României.

Sursa foto: Facebook Flanco

Citeste si:
Continuă plafonarea prețurilor la alimentele de bază? Marcel Ciolacu: Vrem să încurajăm comercializarea produselor românești și în alte țări
Continuă plafonarea prețurilor la alimentele de bază? Marcel Ciolacu: Vrem să încurajăm comercializarea produselor românești și în alte țări
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ​​​​​​​Flanco deschide al doilea magazin din Timișoara în cel mai nou centru comercial al orașului