Lectură de un minut

10 Sep 2015 - Știri și Noutăți

Flanco demareaza programul #ScoalaFlanco pentru tineri!

Abonează-te pe  

Flanco, retailerul de electro-IT, demareaza, maine, proiectul #ScoalaFlanco, prin care isi doreste sa sprijine tinerii sa invete cat mai multe despre domeniile care ii pasioneaza, cu ajutorul bloggerilor din Kooperativa 2.0.

Flanco”Ne-am dorit ca, odata cu venirea toamnei, sa demaram o scoala alternativa, in care tinerii sa poata invata mai multe despre lucrurile care le plac cu adevarat, pentru ca sunt pur si simplu pasionati”, spune Radu Batrinu, Marketing Director Flanco Retail. ”Incepem cu aceasta serie de cinci cursuri practice si interactive de cate o jumatate de zi, astfel incat sa concentram cat mai multa informatie cat mai eficient. Ne dorim insa sa continuam si pe viitor acest proiect, pentru ca reactia prompta a tinerilor la invitatia noastra ne-a aratat ca interesul este mare.”

Programul consta in cinci cursuri aplicate, interactive, diferite, cu multe exemple practice, pe teme de fotografie, calatorii, blogging, branding personal si video blogging. Cursurile sunt sustinute in perioada 11 septembrie - 9 octombrie, intr-o sala de clasa inedita, amenajata in magazinul Flanco din Mall Promenada. Astfel, toti cursantii (deja 150 inscrisi) vor avea permanent la indemana tehnologia de care au nevoie pentru a fi activi in social media.

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuita. Doritorii trebuie doar sa completeze formularul de inscriere in functie de cursul sau cursurile la care isi doresc sa ajunga, sa adauge motivele pentru care isi doresc sa participe, iar cei cinci ”profesori” - bloggerii de la Kooperativa - vor selectiona cate 25 de participanti pentru fiecare curs. Fotograful Dragos Asaftei, care da startul acestui proiect in 11 septembrie, si-a desemnat deja cursantii, inscrierile fiind inchise pentru acest prim eveniment.

De la cursurile #ScoalaFlanco nu vor lipsi aplicatiile practice, dar nici surprizele. La fiecare eveniment, Flanco va premia cate un cursant care s-a dovedit a fi peste asteptari. Cei cinci profesori pasionati de ”materie” sunt: Dragos Asaftei (fotografie), Cezar Dumitru (calatorii), Cristian Florea (blogging), Cristian China Birta (branding personal) si Vlad Dulea (video blogging).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco demareaza programul #ScoalaFlanco pentru tineri!