Lectură de 2 minute

30 Mar 2015 - Știri și Noutăți

Flanco a castigat premiul de excelenta pentru Managementul Performantei si Recompensarii

Abonează-te pe  

Retailerul electro-it Flanco a primit, in cadrul celei de-a 7-a editii a Galei Premiilor de Excelenta organizate de HR Club, premiul de excelenta pentru Managementul Performantei si Recompensarii, scrie compania intr-un comunicat!

Initiat in 2013, proiectul a raspuns nevoii managementului Flanco de a crea o cultura a performantei si de a implementa un proces de evaluare a performantei angajatilor in timp real, obiectiv, echitabil si transparent. Ulterior, alaturi de consultantii Co-Factor, Flanco a dezvoltat o solutie inovatoare, centrata pe masurarea si recunoasterea contributiei fiecarui angajat, cu impact direct in cresterea performantei si profitabilitatii companiei Flanco Retail. Pentru amplificarea gradului de implicare a angajatilor, solutia a integrat un sistem de gamification si un portal de comunicare si colaborare interna, cultivand un mediu de lucru pozitiv si creand sentimentul de apartenenta la o comunitate care impartaseste aceleasi valori.

”Este un moment important pentru noi, pentru ca am reusit sa implementam un proiect care raspunde unei nevoi strategice a companiei Flanco, un proiect care a fost apreciat nu doar intern, ci si de catre o comunitate atat de avizata precum HR Club”, spune Nicoleta Capata, HR Director in cadrul Flanco Retail. ”Este un software complex, a fost nevoie de timp si eforturi sa il cream, dar mai apoi si sa-l activam, adica sa ne antrenam cei peste 1000 de colegi intr-o conversatie permanenta. In prezent, aceasta platforma este accesata de peste 300 de colegi zilnic, avand un grad de conversie de peste 95% in fiecare luna. Aceasta apreciere ne confirma, inca o data, ca am reusit, intr-adevar, sa facem o diferenta prin ceea ce am construit impreuna cu Co-Factor, partenerul nostru care a dat viata proiectului, combinand experienta sa de consultanta in performanta, implicare si motivare a angajatilor cu tehnologia prietenoasa si intuitiva.”

”Suntem un angajator dinamic, activam pe o piata activa si extrem de competitiva, intr-un domeniu in care tehnologia se schimba permanent, astfel ca avem nevoie de oameni care sa isi doreasca sa fie mai buni”, a mai spus Nicoleta Capata. ”In plus, avem o promisiune fata de clientii nostri, aceea de a fi mereu peste asteptari, iar pentru a ne-o putea indeplini trebuie sa fim cu totii motivati sa invatam atat de bine incat sa anticipam si sa livram clientilor nostri cele mai potrivite produse, servicii si solutii.”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco a castigat premiul de excelenta pentru Managementul Performantei si Recompensarii