Lectură de un minut

13 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Firma de distribuție B&B lansează Frincks, o platformă de e-commerce care vinde băuturi fine

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Firma de distribuție B&B SRL, care activează pe piața HoReCa, lansează www.frincks.ro, cea mai noua platformă de e-commerce din România care comercializează băuturi fine. Platforma a fost lansată în martie 2022 sub sloganul Drink Legendary.

 

Frincks.ro este divizia de retail a companiei B&B, afacere de familie și companie românească ce activează pe piața de distribuție FMCG încă din 1992. În urma cererii crescute din ultimii ani pentru băuturi de calitate și diversificarea așteptărilor și obiceiurilor de consum ale clientilor țintă, B&B SRL a decis lansarea platformei online Frincks.ro.

Compania pune la dispoziția clienților și un prieten virtual, Mr. Frincks, interpretat de Florin Piersic Jr.

„Frincks.ro este mai mult decât o platformă de e-commerce pentru bauturi fine; reprezintă și întreaga noastră experientă și pasiune pentru ceea ce facem. Ne-am dorit să putem oferi celor pasionați acces la tot ce este mai bun pe piață și, în același timp, să aibă parte de o experiență plăcută în descoperirea ofertelor noastre. Tocmai de aceea, am lucrat cu cei mai buni specialiști din domeniu pentru ca frincks.ro să fie user friendly și ușor accesibil de pe orice tip de device'', a declarat Bogdan Cord, director general B&B Srl.

Noua platformă e-commerce www.frincks.ro permite acces rapid la cele mai fine băuturi, oferte și pachete promoționale și posibilitatea primirii comenzii cu livrare prin curier sau ridicarea acesteia din depozitul aflat în Mogoșoaia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Firma de distribuție B&B lansează Frincks, o platformă de e-commerce care vinde băuturi fine