Lectură de 3 minute

22 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Fintech-ul Mokka lansează o aplicație mobilă pentru clienții de pe piețele din Europa Centrală și de Est

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Mokka, provider-ul de servicii fintech Cumperi acum, plătești mai târziu (Buy Now, Pay Later/BNPL) lansează simultan în aprilie, în România și Polonia o aplicație mobilă, disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android. 

Prin intermediul acesteia, clienții își pot achita cu serviciul Mokka cumpărăturile de valoare mai mică sau mai mare, fără să fie nevoie să meargă la bancă și să completeze documente pentru obținerea finanțării. Reprezentanții companiei fintech se așteaptă ca aceste facilități puse la dispoziția clienților să crească semnificativ numărul utilizatorilor Mokka.

„Aplicația noastră va oferi un serviciu unic cumpărătorilor din Europa Centrală și de Est cu scopul de a face experiența de shopping mai confortabilă și mai facilă. Iar prin unic mă refer la lipsa totală a birocrației. Nu trebuie completate niciun fel de formulare pentru a-l obține. Suntem dornici să împărtășim pasiunea noastră pentru soluții fintech rapide și de încredere cu cumpărătorii români și polonezi și suntem încântați să le oferim Avansul Mokka în doar două clicuri de pe telefoanele lor. Pe baza experienței noastre, ne așteptăm la un flux mare de noi utilizatori. După lansarea aplicației pe primele piețe în care operam, practic numărul acestora s-a dublat”, spune Irene Shvakman, cofondator Mokka.

Ce retaileri sunt disponibili în aplicație

Odată înregistrat în aplicație, clientul poate alege să facă cumpărături din orice magazin partener Mokka din Europa Centrală și de Est. CCC, Diverse, comerciant polonez lider în domeniul modei, Mobexpert, YES, aflat în Top 3 comercianți de bijuterii în Polonia, Lensa, comerciant român de ochelari și alte câteva sute de retaileri sunt deja disponibili utilizatorilor Mokka. Aceștia pot alege termenii și planul de plată care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, de la 1 la 24 de luni.

Serviciul fintech Cumperi acum, plătești mai târziu Mokka aduce beneficii variate nu numai clienților magazinelor, ci și comercianților, atât celor online, cât și celor tradiționali.

„Mokka are soluții pentru toate tipurile de comercianți. Fie că este vorba de un mare lanț de retail sau de un magazin fizic tradițional, suntem dornici să-i conectăm pe fiecare dintre aceștia la inovatorul nostru serviciu BNPL. Nu e de mirare că utilizatorii serviciului Mokka din Europa Centrală și de Est au apreciat foarte mult abordarea noastră omnichannel: numai în 2021, Mokka a finanțat peste 200.000 de achiziții în peste 7.500 de magazine online și offline din Europa de Est”, spune Alexandru Balaci, CEO Mokka Romania.

Aplicația pentru mobil lansată de Mokka pune la dispoziția utilizatorilor o serie de noi facilități, în premieră pentru piețele din Romania și Polonia, precum: retragerea de numerar, reprogramarea unei plăți, programarea notificărilor de plată și transferul de bani pe card. Pentru accesarea Avansului Mokka în aplicație este necesar doar un act de identitate pentru a obține aprobarea prealabilă.

Fondat în 2012, Mokka este brandul fintech-ului european Revo Tehnologies, grup de companii specializat în servicii Buy Now, Pay Later care operează în patru țări: Polonia, România, Bulgaria și Rusia.

Citeste si:
Parteneriat între Mokka și Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi: ce beneficii vor avea românii
Parteneriat între Mokka și Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi: ce beneficii vor avea românii

Mokka este acum disponibilă în peste 7.500 de magazine partenere și acoperă domenii cheie de pe piețele retail precum modă, încălțăminte, produse pentru copii, bijuterii, frumusețe, bunuri de larg consum, electronice, sport sau călătorii. Cu peste 7 milioane de clienți unici înregistrați pe platformă, Mokka este liderul industriei BNPL în Europa Centrală și de Est.

Sursă foto: Shutterstock

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fintech-ul Mokka lansează o aplicație mobilă pentru clienții de pe piețele din Europa Centrală și de Est