Lectură de 2 minute

18 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Féte Vos Jeux by CHRISTIAN LACROIX & VISTA ALEGRE a fost lansată în magazinele Simona’s 

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Pasiunea pentru porțelan reunește două mărci premium: Maison Christian Lacroix și Vista Alegre. Această colaborare a dus la realizarea a peste zece noi modele de articole pentru masă și cadouri și, de asemenea, a creat primul set de lux Vista Alegre, dezvoltat în parteneriat cu un brandul haute couture. Colecția „Fête Vos Jeux”, realizată de Vista Alegre, îmbină eleganța unui material nobil ca porțelanul cu poezia modelelor romantice cu decorații florale și combinații inedite de culori. 

Sursa foto: Simona's Luxury at Home/ Facebook

Colecția „Féte Vos Jeux” este compusă din 5 piese:

  • jocul de zaruri,
  • jocul de memorie,
  • jocul domino,
  • set de cești și farfurii,
  • set de farfurii pentru desert.

„Les Dés Amoureux”, „Le Domino Romantique” și „Le Jeu de Mémoire/Blind Date” pot fi folosite nu doar ca jocuri, ci pot servi și ca mini-vaze, suporturi pentru cuțite sau suporturi pentru farfurii, oferind o notă veselă mesei. Colecția este completată de farfurii octogonale pentru desert și cești de cafea.

Casa Christian Lacroix a fost fondată în 1987 de grupul LVMH. În prezent rolul de director de creație al casei a fost luat de Sacha Walckhoff, a cărui asociere îndelungată cu legenda modei Christian Lacroix a început în 1992 și a continuat în cea mai mare parte a celor două decenii care au urmat, cu interludii creând colecții de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și accesorii pentru Kenzo și Michel Klein. Sub direcția creativă a lui Sacha Walckhoff, din 2010, brandul a lansat o serie de colecții uimitoare pentru casă. Oferta diversă a Maison Christian Lacroix include în prezent țesături și accesorii pentru casă create alături de Designers Guild, o gamă de panouri decorative din lemn, în colaborare cu Marotte, o linie de articole de papetărie fabricate de Libretto, din New York și chiar și o selecție de lumânări parfumate în colaborare cu Welton în Londra. Prin extinderea globală a joie de vivre, Christian Lacroix continuă să își mențină reputația, oferind o gamă largă de produse fashion și lifestyle. În toate colecțiile, Sacha Walckhoff reinventează temele și motivele caracteristice casei Lacroix, atrăgând noi admiratori de fiecare dată.

Retail jobs

Cu o experiență de peste 20 ani pe piața românească de retail în zona de decorațiuni interioare pentru casă și birou. Unul dintre magazinele Simona's de află și în Statele Unite ale Americii, în Miami, în cea cunoscută zonă comercială de lux, Miami Design District. În România Simona`s este disponibil în București pe Calea Dorobanților, nr. 155 și în Băneasa Shopping City si pe site-ul https://www.simonas.ro/ .

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Féte Vos Jeux by CHRISTIAN LACROIX & VISTA ALEGRE a fost lansată în magazinele Simona’s