Lectură de 3 minute

17 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Ferrero lansează o broșură cu decorațiuni sustenabile de Crăciun

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Crăciunul este printre puținele sărbători festive din an în care oamenii găsesc atât de multe idei de decorare, variate și strălucitoare. Cu ajutorul imaginației și fără a investi foarte mult, dispozitivele casnice simple și obiectele de zi cu zi sunt transformate în decorațiuni elegante de Crăciun.

Pentru a celebra frumusețea sezonului, Ferrero a lansat o broșura destinată în exclusivitate ornamentelor festive, în care oferă sfaturi pentru realizarea decorațiunilor pentru masa de sărbătoare, concepute special pentru a putea fi puse în practică acasă, folosind obiecte neconvenționale: scobitori, tigăi sau sticle vechi, forme de copt sau acele pungi de hârtie pe care nu le mai folosiți și care, alături de specialitățile Ferrero, dau formă celor mai inedite decorațiuni de Crăciun. Practic, orice se poate transforma într-o potențială bijuterie festivă de sărbători.

Vezi și: De unde cumperi decorațiuni de Crăciun și brazi: magazine cu oferte complete pentru sărbătorile de iarnă

Pungi de hârtie elegante pentru ambalarea cadourilor

Tu ce faci cu toate acele pungi de hârtie care se strâng în casă de-a lungul timpului? În broșura Ferrero vei afla cum acestea se pot transforma în ambalaje elegante dacă sunt accesorizate cu o bandă aurie, care are rolul de a închide punga de hârtie de mult uitată în sertar. La final, ambalajul rezultat este înfășurat într-o panglică de aceeași culoare, iar cadoul ales de tine cu multă dragoste este pregătit și așteaptă sa fie deschis!

Formele pentru frusecuri folosite pe post de placecard

Uneori, vechea zicală se aplică și pentru decorarea mesei festive de Crăciun: mai puțin înseamnă mai mult. O formă de brăduț pentru fursecuri împodobită cu o panglică roșie și o pralină pe post de trunchi de copac oferă o primire călduroasă oaspeților pe care îi aștepți la masă.

Coroniță pufoasă și primitoare

Citeste si:
Măști, baloane, prăjituri și alte lucruri ce nu trebuie să lipsească de la aniversarea copilului
Măști, baloane, prăjituri și alte lucruri ce nu trebuie să lipsească de la aniversarea copilului

Această decorațiune este modalitatea perfectă prin care să transformi resturile de fire de lână într-un aranjament de Crăciun plin de farmec. Lipește câteva plante uscate pe un inel de metal, astfel încât să se suprapună, iar partea de jos să rămână liberă pentru pampoane. Confecționează pampoanele conform instrucțiunilor oferite în broșura Ferrero și leagă-le pe inelul de metal folosind capetele lungi de lână. Leagă globurile de o panglică roșie și înnoadă-le în partea de sus a coroniței. Fă cu grijă o gaură în colțul de sus al ambalajului Raffaello, trece panglica argintie prin găuri si leagă-le alături de globuri. Coronița este gata de a fi agățată la intrare pentru a aduce râmbetul pe buzele oaspeților!

Inel pentru servețele din hârtie de brioșe

Două forme de brioșă sunt transformate într-un inel de șervețel în formă de înger. Pentru a realiza această decorațiune în nuanțe de auriu și crem, sunt necesare două forme de brioșă, pe care le pliezi în centru, le decupezi conform șablonului de pe decorațiuni-magice.ro și le lipești împreună. Apoi împachetezi un șervețel de in, îl legi cu o panglică și împodobești aripile îngerului cu o etichetă și o pralină.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ferrero lansează o broșură cu decorațiuni sustenabile de Crăciun