Lectură de un minut

17 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Ferenc Szecsko, înlocuit de Roxana Tisăianu la conducerea FrieslandCampina

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu data de 8 ianuarie 2024, Roxana Tisăianu preia funcția de Director General al FrieslandCampina România de la Ferenc Szecsko, care a condus compania în ultimii patru ani.

 

Sursa foto: FrieslandCampina

Cu o experiență de peste 25 ani în industria FMCG și retail, Roxana Tisăianu a ocupat numeroase funcții de conducere și a contribuit la dezvoltarea unor brand-uri de renume internațional în companii precum Danone, Coca-Cola, Orkla Foods.

Și-a început cariera în compania Mercury Promotions, urmată de o poziție de Trade Marketing Manager la Orkla Foods, iar apoi s-a alăturat companiei Danone, unde a coordonat echipe locale și globale, în România, Franța și Olanda.

Ulterior, a condus compania Reckitt din poziția de Director General SEE Health, iar înainte de a prelua conducerea FrieslandCampina România a ocupat funcția de Integrated Execution Director Eurasia-Middle East în cadrul companiei Coca-Cola.

“Piața de lactate este una foarte competitivă, dar, în același timp, consumul este încă cu mult sub media europeană, are un potențial frumos de creștere odată cu orientarea consumatorilor români tot mai mult către o alimentație nutritivă, sănătoasa. Obiectivul meu este să dăm un nou impuls inovativ companiei și categoriilor în care acționăm, să găsim rețeta de succes pentru o creștere sustenabilă, împreună cu partenerii noștri, retaileri, fermieri și consumatori”, a declarat Roxana Tisăianu, Managing Director FrieslandCampina România.

FrieslandCampina România este parte a companiei olandeze Royal FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători de lactate din lume.

FrieslandCampina este prezentă pe piața românească cu mărcile Napolact, Campina și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.

Citeste si:
Gigantul francez Lactalis, în atenția autorităților fiscale pentru acuzații de fraudă
Gigantul francez Lactalis, în atenția autorităților fiscale pentru acuzații de fraudă
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ferenc Szecsko, înlocuit de Roxana Tisăianu la conducerea FrieslandCampina