Lectură de un minut

20 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Febra Barbie continuă: Wrangler a scos pe piață o colecție de haine în colaborare cu Mattel

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Wrangler oferă acum - în magazinele sale și pe site-ul său - colecția Wrangler x Barbie, cu modele inspirate din arhiva proprie și modelul păpușii Mattel, toate condimentate cu mult roz.

Sursa foto: Shutterstock.com

Propunerile sale reimaginează conținutul arhivelor brandului și, în același timp, aduc un omagiu istoriei lui Barbie. De asemenea, întreaga colecție încorporează ilustrații, imprimeuri, texturi și estetică Barbie de inspirație occidentală, potrivit PinkerModa.es.

Colaborarea dintre Wrangler și Mattel este inspirată de dorința de a încuraja femeile și fetele să fie puternice, libere și încrezătoare și să își urmeze visele fără teamă. Articolele sale de îmbrăcăminte surprind stilul imaginativ și jucăuș al lui Barbie, cu siluete iconice și elemente de design western proprii brandului.

Anul trecut, Wrangler și-a sărbătorit cea de-a 75-a aniversare printr-o varietate de inițiative. Acestea au inclus lansarea unei colecții NFT și colaborări cu Gant, Fender și Billabong, printre altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Febra Barbie continuă: Wrangler a scos pe piață o colecție de haine în colaborare cu Mattel