Lectură de 3 minute

15 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Faza a doua a proiectului FASHION HOUSE Outlet Centre PALLADY a intrat în linie dreaptă: când va fi inaugurat centrul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

FASHION HOUSE Group, operatorul celor două centre outlet din România,  a demarat săptămâna trecută lucrările de construire a fazei a doua a celui de-al doilea centru outlet din portofoliul local, FASHION HOUSE Pallady, care își va deschide porțile în trimestrul trei din 2024. Proiectul de extindere va acoperi în faza 2 o suprafață de 5,727 mp, din care 53% este deja închiriată, și va beneficia de prezența unor branduri de renume precum Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour sau Sport Vision, ce vor transforma FASHION HOUSE Pallady într-una dintre cele mai râvnite destinații de smart shopping și de petrecere a timpului liber din estul Bucureștiului.
 

Sursa foto: Fashion House

FASHION HOUSE Pallady operează în prezent pe o suprafață de 7,954 mp, faza 1 găzduind zeci de magazine ale unor mărci celebre, precum Nike, BSB, Triumph, Lee Cooper, Ecco, Puma, Penti, Sizeer, Samsonite sau U.S. Polo Assn, restaurante, cafenele și o zonă de joacă pentru copii. Extinderea centrului, care este situat pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 15, ieșirea Cernica, consolidează prezența locală a FASHION HOUSE Group in România și aduce și mai aproape de clienți branduri de top, prețuri accesibile, articole de calitate premium, dar și conceptul inedit de centru de outlet cu galerii în aer liber intr-un cadru architectural deosebit, oferind o experiență de cumpărături și de petrecere a timpului liber la superlativ.

Extinderea centrului este susținută de performanța extrem de favorabilă a FASHION HOUSE România, care și-a depășit realizările de la trimestru la trimestru. Astfel, la finalul lunii august 2023, cele două centre comerciale au înregistrat cifre remarcabile față de aceeași perioadă a anului 2022, FASHION HOUSE Militari marcând o creștere de 38% a vânzărilor și de 30% a traficului, în timp ce vânzările FASHION HOUSE Pallady au crescut cu 29%, iar traficul cu 32%. Aceste procente ridicate, care se datorează eforturilor unei echipe excepționale de profesioniști de pe piața autohtonă de retail, completează rezultatele extraordinare obținute în întreg anul 2022, și subliniază din nou potențialul deosebit al acestui model de business, chiar și în contexte economice dificile.

Prin această extindere în București a FASHION HOUSE Pallady, cel mai recent proiect al nostru din capitală și cel de-al șaptelea centru de acest tip dezvoltat de Liebrecht & wood și FASHION HOUSE Group în Europa, facem un pas firesc în consolidarea prezenței noastre pe piața de outlet locală, care, în pofida ultimilor ani atipici, a reușit să rămână extrem de atractivă pentru consumatori și are o perspectivă creștere deja dovedită.

Brendon O'Reilly, Managing Director al Grupului FASHION HOUSE

FASHION HOUSE Outlet Centre din București, prin cele două centre ale sale, Militari și Pallady, își întâmpină în fiecare zi cumpărătorii cu reduceri cuprinse între 30% și 70% la branduri de renume, precum adidas, Puma, Boss, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Diesel, US Polo, Tom Tailor, Under Armour, Nike, Levi`s, Marc'O Polo, Guess, Samsonite, Ecco, Liu Jo, Desigual.

FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outlet-uri la nivel european, cu experiență dovedită în proiectarea, dezvoltarea, finanțarea, închirierea, operarea și administrarea centrelor de tip outlet. Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șapte centre outlet FASHION HOUSE de succes în Europa. Primul centru outlet FASHION HOUSE s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți în patru unități din Europa, (dintre care două se află în România), cu o suprafață totală de peste 50.000 mp. Cel mai recent proiect FASHION HOUSE Outlet Centre s-a deschis la București în mai 2021. FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

Citeste si:
Rihanna lansează o nouă colecție de pantofi sport în colaborare cu PUMA 
Rihanna lansează o nouă colecție de pantofi sport în colaborare cu PUMA 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Faza a doua a proiectului FASHION HOUSE Outlet Centre PALLADY a intrat în linie dreaptă: când va fi inaugurat centrul