Lectură de un minut

26 Jan 2018 - Știri și Noutăți

FashionUP va deschide in 2018 primul magazin fizic

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri online de moda din tara, FashionUP, continua expansiunea si incepe sa faca planurile pentru deschiderea primului magazin fizic. Acesta va fi inaugurat dupa o investitie de 100.000 de euro intr-un centru comercial din Capitala, conformt declaratiilor lui Alin Stanciu, fondator si CEO FashionUP, in cadrul Profesionistii in Retail.

 

Retailerul are in target doua centre comerciale dintre care sa aleaga, negocierile fiind inca in derulare si in ceea ce priveste costurile de chirie.

Bugetul de 100.000 de euro este planificat pentru amenajarea unitatii offline FashionUP.

In cadrul intalnirii gazduite de wall-street.ro Alin Stanciu, fondator si CEO FashionUP, a declarat: “Nu se pune problema sa existe o echivalenta intre stocuri, noi lucram cu 60.000 de produse, volumele pe care le rulam sunt dintr-un alt film fata de ce nevoi are un magazin fizic. Vanzarile din magazinul fizic vor fi cu siguranta mai mici decat cele din online, dar vrem sa scoatem in fata doar produsele vedeta. Va fi o experienta mixa in care ii dam ocazia cumparatorului din offline sa vada varful de linie si ii vom propune variante mai scumpe sau mai ieftine. Vrem sa depasim experienta din mediul offline, de magazin clasic si sa inteleaga si beneficiile online”.

Retail jobs

Citeste mai multe aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FashionUP va deschide in 2018 primul magazin fizic