Lectură de 3 minute

29 Jan 2021 - Știri și Noutăți

Fashion House Pallady, închiriat în proporție de 70%, se deschide pe 25 martie. Ce magazine va găzdui

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Fashion House Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, anunță că prima fază a proiectului Fashion House Pallady este deja închiriată în proporție de peste 70% și numește primele magazine din centru. 

Fashion House Pallady este al șaptelea outlet dezvoltat de Fashion House Group în Europa Centrală și de Est și în Rusia, și al doilea deschis în Capitală. Primul este situat în partea de vest a orașului, în zona Militari, și funcționează din decembrie 2008.

Situat la ieșirea pe autostrada A2, Fashion House Pallady își va deschide porțile pe 25 martie și va găzdui zeci de branduri de top, oferind cumpărătorilor reduceri zilnice de până la 70%, pe parcursul întregului an. Vizitatorii vor avea la dispoziție o ofertă ce cuprinde îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, bijuterii, dar și decorațiuni pentru casă.

Printre brandurile care lucrează în prezent la amenajarea magazinelor din noul Outlet Center se numără Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s sau US Polo Assn.

Dezvoltat în urma unei investiții totale de peste 25 de milioane de euro, Fashion House Pallady reprezintă un proiect de peste 12.000 metri pătrați. Acesta va fi dezvoltat în două etape și va găzdui peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante, dar și aproximativ 300 de locuri de parcare, pe care vizitatorii le vor putea folosi gratuit.

„Au rămas mai puțin de 60 de zile până la deschiderea Fashion House Pallady. Noul nostru proiect emblematic reprezintă o investiție importantă în România și în economia locală, care demonstrează angajamentul nostru continuu față de potențialul de creștere al pieței locale de outlet. Istoria a arătat că businessul de tip outlet este sustenabil chiar și în cele mai dificile perioade economice. În ciuda dificultăților apărute în 2020, am continuat lucrările de construcție la Fashion House Pallady, conform planurilor și, astfel, vom putea oferi consumatorilor noștri un raport calitate-preț cât mai bun. Suntem încrezători că acest moment ne va aduce succes și multe oportunități în viitor”, a declarat Brendon O'Reilly, Director General al Grupul Fashion House.

„Interesul pe care multe branduri renumite l-au manifestat față de noul nostru Outlet este foarte încurajator. Retailerii văd în mod clar avantajele unei strategii ce include outletul în businessul lor, dar și atractivitatea acestei oferte de a-și spori rezultatele. Mai mult decât atât, reafirmă și încrederea lor în echipa noastră, în ceea ce facem și ceea ce putem livra pentru branduri.”, a declarat Cornelia Nicolae, Director de Operațiuni Retail al Grupului Fashion House în România.

CITEȘTE interviul cu Cornelia Nicolae despre businessul de outlet.

Citeste si:
Remix se alătură Secondhand September: câte haine aruncăm într-un an
Remix se alătură Secondhand September: câte haine aruncăm într-un an

Fashion House Pallady aduce un design nou pe piața centrelor comerciale din România, cu galerii aflate în aer liber. Toate magazinele vor avea intrări separate, iar fațadele vor fi atent concepute pentru a oferi atmosfera Bucureștiului de altădată. Inspirat din arhitectura clasică românească a Vechiului București, noul outlet promite să ofere clienților săi o experiență unică de cumpărături, într-un peisaj Belle Epoque. Outlet-ul va face parte dintr-un parc de retail și de agrement de mari dimensiuni.

Fashion House Group, singurul operator de outleturi din București, a împlinit 12 ani pe piața din România anul trecut. Fashion House Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outleturi la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator și operator de outleturi din ECE și Rusia. Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șase centre outlet FASHION HOUSE de succes în Polonia, România și Rusia. Al șaptelea centru outlet Fashion Houes este, în prezent, în curs de pregătire (dezvoltat de Liebrecht & wooD Group) în București și urmează să fie deschis pe 25 martie 2021.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fashion House Pallady, închiriat în proporție de 70%, se deschide pe 25 martie. Ce magazine va găzdui