Lectură de 2 minute

24 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Fashion House Pallady începe extinderea centrului comercial, care va fi gata în prima parte din 2023

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Fashion House Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, va demara lucrările la cea de-a doua fază a Fashion House Outlet Centre Pallady, deschis în primăvara anului trecut, în partea de est a Bucureștiului. Faza a doua aduce o extindere a spațiului comercial cu 5.674 de metri pătrați și va fi inaugurată în trimestrul doi al anului viitor. Investiția totală în dezvoltarea Fashion House Pallady se ridică la 45 de milioane de euro.

Procesul de închiriere a spațiilor din faza a doua de dezvoltare este în derulare, iar noii chiriași se vor alătura unui portofoliu care include branduri precum Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s și US Polo Assn.

„Extinderea spațiului comercial cu încă aproximativ 5.700 de metri pătrați va genera o creștere a numărului de vizitatori, dar și a vânzărilor. Mai mult, va permite celor care ne vizitează să găsească oferte și mai variate, la cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Brendon O’Reilly, managing director, Fashion House Group.

După finalizarea celei de-a doua etape, Fashion House Outlet Centre Pallady va avea un spațiu total disponibil de peste 14.000 mp și va găzdui 70 de magazine.

Retail jobs

Nike deschide un magazin în Fashion House Pallady

Prima fază a Fashion House Pallady s-a dovedit a fi un succes, spațiul comercial disponibil fiind închiriat aproape în totalitate. Cel mai nou brand care se alătură proiectului din estul Capitalei este Nike, care va deschide la începutul lunii martie un magazin outlet pe o suprafață 527 de metri pătrați.

Fashion House Pallady este situat pe autostrada A2, km 15 (ieșirea Cernica). Cu galerii în aer liber și un design inspirat din arhitectura Belle Époque a Bucureștiului, noul outlet oferă zilnic discounturi de până la 70%, la branduri celebre. Peste 300 de locuri de parcare sunt oferite clienților, care au de asemenea la dispoziție două linii de autobuz – R472 și R407.

Fashion House mai are un outlet în cartierul Militari.

Fashion House Group este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outleturi la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator și operator de outleturi din ECE și Rusia. Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șapte centre outlet Fashion House de succes în Polonia, România și Rusia. Primul centru outlet Fashion House s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet Fashion House pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți, în patru unități din România și Rusia, cu o suprafață totală de aproximativ 70.000 mp.

Citeste si:
Alexandrion Group îşi extinde portofoliul de importuri cu vodca Chopin, produsă într-o distilerie artizanală din Polonia
Alexandrion Group îşi extinde portofoliul de importuri cu vodca Chopin, produsă într-o distilerie artizanală din Polonia

Fashion House Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fashion House Pallady începe extinderea centrului comercial, care va fi gata în prima parte din 2023