Lectură de un minut

16 Mai 2017 - Știri și Noutăți

Fit Finder - un tool lansat de Fashion Days ca sa cumperi ce marimi de haine ti se potrivesc

Abonează-te pe  

Retailerul de moda Fashion Days anunta o premiera - introducerea unui tool cu ajutorul caruia cumparatorii pot alege, in baza unor date, marimea potrivita a hainelor pe care vor sa le cumpere. Optiunea Fit Finder devine astfel primul instrument care ofera asistenta in alegerea achizitiilor online pentru imbracaminte si incaltaminte.

Dupa ce initial programul a fost testat in ultimele luni si a avut o rata de conversie mai mare de 10% fata de momentele cand nu era folosit, proiectul este lansat si devine accesibil tuturor clientilor. Fit Finder poate fi accesat si utilizat doar pe versiunea desktop a paginii Fashion Days, mentioneaza wall-street.ro.

Managerul General Fashion Days.Robert Berza a declarat: "Fit Finder este un diferentiator puternic in retailul de fashion online si introducerea acestuia in platforma Fashion Days face parte din strategia noastra de a veni in intâmpinarea clientilor cu solutii personalizate pentru ca experienta lor de shopping sa fie excelenta. Aceasta tehnologie simplifica modul in care clientii isi aleg hainele si incaltamintea si poate fi privita chiar ca un consilier virtual. Pentru clientii Fashion Days este cel mai usor acum sa comande masura potrivita si sa se bucure de confortul shopping-ului online, fara sa isi faca griji ca produsul pe care si-l doresc nu li se potriveste.”

Pentru a folosi cat mai eficient acest instrument, trebuie sa se introduca anumite informatii. Se poate completa in prealabil un profil listat in baza greutatii, inaltimii, masurilor corpului si varstei. In baza acestor date, programul face sugestii pentru masura comandata cel mai des si cu rata de retur redusa. Recomandarile sunt dictate de un algoritm.

Mai multe informatii despre rezultatele acestei premiere pe wall-street.ro

Sursa foto: fashiondays.ro

Citeste si:
H&M pierde din nou teren în fața gigantului Zara. Ce profituri a obținut Inditex, compania mamă a Zara
H&M pierde din nou teren în fața gigantului Zara. Ce profituri a obținut Inditex, compania mamă a Zara
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fit Finder - un tool lansat de Fashion Days ca sa cumperi ce marimi de haine ti se potrivesc