Lectură de 2 minute

22 Jun 2017 - Știri și Noutăți

Farmec se extinde: trei noi magazine Gerovital deschise in ultima luna

Abonează-te pe  

Producatorul roman de cosmetice, Farmec, a anuntat extinderea retelei de magazine proprii in nordul tarii prin deschiderea a trei noi unitati Gerovital in Moldova.

 

Cele trei magazine de brand sunt deschise in ultima luna, in judetele Piatra Neamt, Iasi si Suceava. Investitia totala a depasit 165.000 de euro.

Intr-un comunicat al companiei Directorul General Farmec, Mircea Turdean, mentioneaza: “In acest an, Gerovital implineste 50 de ani de excelenta in cosmetica, o performanta la care am ajuns si prin sprijinul tuturor romanilor. Increderea si recunostinta primita din partea iubitorilor marcii de-a lungul acestui timp a stat la baza extinderii pe care o avem planificata pentru acest an. In urma multiplelor solicitari, am decis sa deschidem 3 noi magazine in Piatra Neamt, Iasi si Suceava, astfel incat toata regiunea Moldovei sa poata beneficia de produse de incredere, inovatoare si eficiente. In cadrul magazinelor, vizitatorii vor avea la dispozitie o gama variata de solutii de ingrijire, printre care si cea mai recenta linie de produse, Gerovital H3 Derma+ Premium Care, prima gama premium din portofoliul Farmec.”

Cele trei magazine sunt situate:

  • Gerovital Iasi - deschis pe 21 iunie, suprafata de 50 mp; amplasat in centrul Iulius Mall pe strada Tudor Vladimirescu.
  • Gerovital Suceava - deschis pe 23 iunie, suprafata de 44.3 mp; amplasat in Iulius Mall Suceava.
  • Gerovital Piatra Neamt - deschis la finalul lunii mai; amplasat in centrul Shopping City Piatra Neamt, pe bulevardul Decebal, nr. 79.

Toti vizitatorii magazinelor Gerovital vor avea posibilitatea sa efectueze teste gratuite de dermoanaliza a tenului. Durata este de 5 minute si in urma acestuia se analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, sebum si gradul de pigmentare al pileii pentru stabilirea tipului de ten. Cele trei unitati pun la vanzare produse cosmetice pentru intretinere si infrumusetare a tenului, pielii si parului: Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Stop Acnee, Gerovital Sun, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Men, Aslavital.

In prezent Farmec are 11 magazine Gerovital in tara. In 2017 s-au mai deschis alte cinci magazine, retelei adaugandu-i-se locatii in Craiova, Cluj, Bucuresti, Ploiesti si Timisoara.

Sursa foto: farmec.ro

Citeste si:
Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România
Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec se extinde: trei noi magazine Gerovital deschise in ultima luna