Lectură de un minut

02 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Farmec relansează gama Gerovital Sun cu noi formule de cremă cu protecție solară

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul român de cosmetice Farmec anunță relansarea Gerovital Sun, cu 14 produse destinate protecției solare, stimulării bronzului și îngrijirii pielii după soare, pentru ten și corp, dar și formule special concepute pentru copii, potrivit unui comunicat de presă.

Noutatea este reprezentată de crema alpin pentru față SPF30, fiind dezvoltată special pentru condițiile de la altitudini mari.

Prin noua gamă, compania producătoare Farmec propune două formule de ulei bronzant fără factor de protecție solară sau cu protecție scăzută (SPF 10).

Linia cu protecție medie (SPF15 – SPF20), constând în ulei și loțiune cu factor de protecție, este recomandată celor cu piele închisă nebronzată, fără probleme dermatologice sau cu pielea deja bronzată.

Linia cu protecție ridicată (SPF30 – SPF50) pune la dispoziția consumatorilor produse sub formă de spumă, cremă și loțiune ideale pentru consumatorii cu piele deschisă și foarte deschisă la culoare, sensibilă la soare. Gama este completată de crema nuanțatoare pentru față SPF50.

Gama poate fi achiziţionată din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, din cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, din magazinul în franciză din Pitești, precum şi online, pe www.farmec.ro.

Recent, Farmec a relansat apele micelare Gerovital într-un format nou de ambalaje reciclabile, în varianta de 400 ml.

Farmec este un producător de cosmetice cu capital 100% românesc. În martie 2021, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Citeste si:
Cosmetic Plant a lansat două noi game de loțiuni pentru protecție solară și hidratare în sezonul de vară
Cosmetic Plant a lansat două noi game de loțiuni pentru protecție solară și hidratare în sezonul de vară

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec relansează gama Gerovital Sun cu noi formule de cremă cu protecție solară