Lectură de 2 minute

09 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Farmec pregătește reduceri de până la 50%, de Magic Black Friday, campanie care începe pe 12 noiembrie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul român de cosmetice Farmec anunță reduceri de până la 50% la produsele din portofoliu în perioada 12-21 noiembrie, precum și promoții exclusive dedicate consumatorilor fideli ai site-ului, în campania Magic Black Friday.

Între 12 și 18 noiembrie, produsele din portofoliul Farmec vor fi disponibile cu reduceri de până la 50% atât online, cât și în cele 30 de magazine de brand din toată țara și în cele două magazine de franciză. În catalogul campaniei Magic Black Friday se vor regăsi produse pentru ten, corp, păr și produse de make-up din toate gamele – de la produsele de tip fiolă, bestsellerul fiecărei ediții de Black Friday derulate de Farmec, până la produsele din gamele profesionale, de lux sau dermatocosmetice.

Pentru clienții care își activează un cont de utilizator pe site și se abonează la newsletter până pe 10 noiembrie, promoțiile încep cu o zi mai devreme, cu oferte exclusive pe site. Până pe 21 noiembrie, clienții fideli vor avea reduceri speciale.

„Campania de Black Friday este cea în care practicăm cele mai mari reduceri din an, la toate categoriile de produse, atât în magazinele de brand, cât și pe site”, a declarat Sebastian Biga, director de vânzări al Farmec.

Produsele Farmec reduse, disponibile online și offline

Ofertele de Magic Black Friday vor fi valabile în rețeaua celor 30 de magazine Farmec și Gerovital din țară, în cele două magazine de franciză, precum și online, pe farmec.ro.

Directorul Farmec, Mircea Turdean, anunța recent, că prețul produselor Farmec ar urma să crească cu 8% - 10%, odată cu creșterea costului materiilor prime și majorarea prețurilor la carburanți și energie.

Farmec comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări. În martie 2021, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde opt magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Citeste si:
Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România
Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec pregătește reduceri de până la 50%, de Magic Black Friday, campanie care începe pe 12 noiembrie