Lectură de 2 minute

29 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Farmec lansează o subgamă completă de produse pentru păr Gerovital Tratament Expert cu Argan

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Producătorul român de cosmetice Farmec lansează o subgamă completă de produse cu argan pentru păr în gama Gerovital Tratament Expert, care aduc beneficii de reparare, hrănire și hidratare a părului. Pornind de la nevoile specifice ale fiecărui tip de păr, Farmec dezvoltă gama Gerovital Tratament Expert cu keratină și argan. Astfel, gama de noi produse este recomandată tuturor femeilor care se confruntă cu problema părului deshidratat, devitalizat și rebel.

Noua subgamă oferă o linie completă de produse pentru hidratarea părului - șampon, balsam, ulei și mască, toate având un conținut optim de ulei de argan. Produsele repară părul deteriorat, hidratează părul uscat și fragil, previne despicarea firelor și conferă strălucire părului.

„În ultimii ani, am putut observa un impact pozitiv al produselor pe bază de argan în rândul utilizatorilor, astfel am luat decizia de a veni în sprijinul lor cu noua gamă Gerovital Tratament Expert cu Argan, prin care extindem gama cu keratină deja consacrată și foarte apreciată de consumatori. Arganul are nenumărate beneficii în combaterea deteriorării părului.

Prin nivelul ridicat de vitamine și acizi grași, uleiul de argan reușește să repare părul care a fost degradat de acțiuni mecanice, precum perierea sau de acțiuni ale mediului, precum uscările agresive la temperaturi înalte. Prin urmare, linia de produse cu formule îmbogățite, oferă o hidratare completă a părului, dar și a scalpului”, a declarat Natalia Muscă, manager de produs în cadrul Farmec.

Gerovital Tratament Expert cu Argan

Șamponul hidratant cu argan, o formulă pe bază de ulei de argan și keratina hidrolizată, hidratează și îngrijește părul deteriorat și lipsit de vitalitate. Keratina hidrolizată are o afinitate deosebită pentru părul fin, reface keratina distrusă și redă fermitatea firelor de păr.

Gama introduce uleiul hidratant cu argan, un ulei hidratant leave-in, care aduce un plus de strălucire și luminozitate părului. Acesta se aplică pe părul uscat sau pe părul umed și este nevoie doar de 2-3 picături pentru a revitaliza părul.

Balsamul cu argan din gama de produse preia funcția balsamului clasic și lasă părul foarte parfumat, ușor de pieptănat și neted. Balsamul nu necesită clătire și se aplică pe părul proaspăt spălat, înainte de coafare.

Noile produse sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și rețeaua celor opt magazine de brand Farmec și 22 de magazine Gerovital proprii, în magazinele în franciză, dar și online, pe www.farmec.ro.

Citeste si:
Afaceri de peste 71 de milioane de euro pentru Farmec, în 2023: care au fost cele mai bine vândute produse
Afaceri de peste 71 de milioane de euro pentru Farmec, în 2023: care au fost cele mai bine vândute produse

Farmec este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 de țări. În martie 2021, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde opt magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec lansează o subgamă completă de produse pentru păr Gerovital Tratament Expert cu Argan