Lectură de 3 minute

28 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Farmec lansează o nouă gamă de geluri de duș Gerovital și introduce în portofoliu primul produs sub formă de spumă de duș

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Farmec, unul dintre cei mai mari producători de cosmetice din România, lansează o nouă gamă de geluri de duș sub brandul Gerovital. Astfel, noua gamă cuprinde ingrediente cunoscute pentru îngrijirea tenului, precum colagenul, elastina și argila. Gama introduce un nou tip de produs în portofoliul companiei – spuma de duș, care conține ulei de gălbenele și este creată pentru pielea sensibilă, având proprietăți hrănitoare și calmante. 

Pornind de la nevoile specifice ale fiecărui tip de piele, compania Farmec a folosit experiența în face care si antiage pentru a crea o gamă care îmbină proprietățile de curățare cu cele cosmetice. Astfel, noile geluri de duș oferă beneficii suplimentare, precum hidratare în profunzime, revitalizare, exfoliere și detoxificare.

„În ultimii ani, am putut urmări o evoluție a gradului de informare a consumatorilor în ceea ce privește îngrijirea pielii. Consumatorul de astăzi își cunoaște pielea, știe să identifice problemele specifice cu care se confruntă și caută produse care să răspundă nevoilor lui; este atent la formule, la ingrediente și la modul de utilizare a produselor de îngrijire personală”, a declarat Natalia Muscă, manager de produs în cadrul Farmec.

Noile produse sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, în cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, în magazinul de franciză din Pitești, precum şi online, pe www.farmec.ro.

Retail jobs

Gelurile de duș Gerovital

Noile geluri de duș Gerovital devin mai mult decât niște produse de curățare și conțin patru produse: spuma de duș sensitive, gelul de duș cu colagen&elastină, gelul de duș cu argilă 100% anturală, gelul de duș complex AHA (Alfa Hidroxi Acizi) și gelul de duș cu uleiuri naturale.

Spuma de duș sensitive, cea mai nouă categorie de produs din portofoliu, este o formulă îmbogățită cu ulei de gălbenele, special concepută pentru pielea sensibilă. Uleiul de gălbenele este recunoscut pentru efectul antiinflamator și reparator al pielii, este folosit pentru calmarea iritațiilor, a pielii afectate de roșeață, eczeme sau arsuri solare. Spuma are un parfum senzual și persistent.

Gama introduce gelul de duș cu colagen & elastină, care introduce componente prezente în mod natural în dermă pentru a preveni apariția ridurilor, a celulitei și a vergeturilor și pentru a ajuta pielea să își mențină elasticitatea. Proprietățile hidratante și de regenerare celulară ale ingredientelor active reduc efectele nocive ale factorilor externi și ajută cicatrizarea mai rapidă a pielii.

Gelul de duș cu argilă 100% naturală, ingedient netratat chimic, provenind din Munții Pădurea Craiului ajută detoxifierea pielii și eliminarea efectelor stresului urban. Produsul asigură o curățare în profunzime, eliminând bacteriile și impuritățile de la nivelul dermei.

Citeste si:
Black Friday la Farmec: ce reduceri a pregătit producătorul român de cosmetice
Black Friday la Farmec: ce reduceri a pregătit producătorul român de cosmetice

Gerovital introduce și gelul de duș multivitamine, respectiv provitamina B5 și vitamina B3. Formula îmbunătățește aspectul, hidratarea și tonusul pielii.

Din noua gamă face parte și gelul de duș complex AHA (Alfa Hidroxi Acizi), cu efect ușor exfoliant, care poate fi folosit pentru îndepărtarea celulelor moarte și curățarea în profunzime a porilor. În plus, este dovedit că AHA îmbunătățește producția naturală de colagen, pentru o piele hidrată și sănătoasă.

Gelul de duș cu uleiuri naturale conține ulei de argan, cătină și gălbenele. Uleiul de argan reglează ph-ul pielii, cel de gălbenele are efect antiinflamator și reparator, iar uleiul de cătină conține o combinație de antioxidanți, vitamine și minerale care oferă pielii protecție împotriva oxidării cauzate de razele UV, stres și îmbătrânire.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În martie 2021, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec lansează o nouă gamă de geluri de duș Gerovital și introduce în portofoliu primul produs sub formă de spumă de duș