Lectură de 2 minute

04 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Farmec lansează măștile pentru față cu hidrogel, tip șervețel

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania românească de cosmetice Farmec extinde portofoliul Gerovital cu o nouă gamă și lansează primele sale măști hidrogel, de unică folosință, de tip șervețel, dedicate tenului și ochilor, fiind disponibile la raft și online.

Noile măști Gerovital sunt realizate cu tehnologia DermoScience Cryo Effect, un hidrogel special. Cele trei produse dedicate tenului și ochilor, Hidrogel Antiage, Hidrogel Intensiv Hidratantă și Hidrogel Contur Ochi Antiage, sunt potrivite pentru orice vârstă.

Masca Hidrogel Efect Antiage – hidratare și luminozitate conține pulbere de aur de 24 de karate, acid hialuronic, colagen natural și antioxidatul natural vitamina E. Prețul este de 13,4 lei.

Masca Hidrogel Intensiv Hidratantă are în compoziție Aloe Vera organică, colagen bio vegetal și vitamina E. Prețul este de 13,4 lei.

Masca Hidrogel Contur Ochi Antiage are acid hialuronic natural, suc de portocale și extract de mango, Coeznima Q10 și vitamina E. Prețul este de 8,9 lei.

Produsele sunt disponibile pe farmec.ro, în magazinele de brand Farmec și Gerovital din țară, precum și în magazinele și farmaciile partenere selectate.

Afacerile Farmec, în scădere

Farmec a înregistrat o cifră de afaceri de 285 de milioane de lei, în creștere față de anul 2019 cu 8,4% și în scădere cu 1,2% față de rezultatul anului precedent, 2020, an în care ponderea mare în vânzare au constituit-o produsele dezinfectante. Fără categoria dezinfectanți, Farmec a vândut cantitativ în anul 2021 față de 2020 cu aproape 4% mai multe produse, cifra de afaceri aferentă acestora fiind cu 8,1% mai mare.

Produsele Gerovital sunt disponibile în România într-o rețea de peste 30 de magazine de brand – cel mai recent, în sistem de franciză, fiind deschis anul trecut în Baia Mare –, online și în magazinele partenere. Brandul este prezent în peste 30 de țări, prin parteneriate solide cu distribuitori, platforme proprii de e-commerce sau magazine de brand deschise prin parteneri locali. În 2021, produsele au fost listate si în platforma Amazon. Compania are peste 700 de angajați.

Citeste si:
Mircea Turdean, Farmec: Plănuim să deschidem magazine stradale în zone ușor accesibile consumatorilor
Mircea Turdean, Farmec: Plănuim să deschidem magazine stradale în zone ușor accesibile consumatorilor

Compania comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări. În aprilie 2022, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec lansează măștile pentru față cu hidrogel, tip șervețel