Lectură de 2 minute

06 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Farmec lanseaza doua produse noi impotriva acneei in gama Gerovital

Abonează-te pe  

Farmec lanseaza doua produse noi in gama Gerovital Stop Acnee, ca urmare a cercetarilor continue privind cauzele si tratarea probematicii tenului acneic. In portofoliul producatorului clujean sunt astfel introduse Fluidul purifiant si Bulinele autoadezive antiacnee.

Relansata cu 6 produse in iunie 2017 si extinsa cu fiolele antiacnee in ianuarie 2019, gama Gerovital Stop Acnee cuprinde in prezent 9 produse complementare, ce asigura un program complet de tratament, acoperind toate nevoile tenului acneic.

Succesul gamei Gerovital Stop Acnee inca de la lansare, precum si feedback-ul pozitiv primit de la consumatori pentru extinderile de linie din ultimii doi ani, ne-au determinat sa investim in dezvoltarea unor produse noi pentru portofoliul Farmec. Cu acestea, dorim sa ne consolidam pozitia in categoria anti-acnee si, in functie de cum vor fi primite pe piata, sa venim in intampinarea nevoilor consumatorulor care se confrunta cu astfel de probleme, indeosebi pentru generatia tanara”, a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec.
  • Fluidul purifiant Gerovital Stop Acnee asigura protectia tenului acneic sau cu tendinta acneica impotriva proliferarii microorganismelor si a declansarii procesului inflamator, impotriva dezvoltarii excesului de sebum, aparitiei deshidratarii, precum si impotriva persistentei petelor pigmentare postacneice. Fluidul poate fi folosit pentru intretinere zilnica, atat individual, pentru cazurile mai usoare, cat si ca parte a tratamentului complet Gerovital Stop Acnee pentru cazurile mai severe, avand scop curativ, dar si preventiv. Se aplica dimineata si seara, evitandu-se zona ochilor. In cadrul tratamentului, se aplica dupa curatarea in prealabil a tenului cu Gelul Spumant Purifiant.
  • Bulinele autoadezive antiacnee camufleaza si estompeaza imperfectiunile specifice pielii acneice, precum cosurile sau semnele post-acnee, avand in acelasi timp rol de protectie impotriva prafului si a impuritatilor. Pentru o eficacitate de durata, pielea se curata bine, dupa care se respecta instructiunile de aplicare: se deprinde bulina de pe suportul transparent folosind aplicatorul si se aplica pe zona afectata pentru minimum 6 - maximum 12 ore. Fiecare bucata poate fi folosita o singura data si poate fi utilizata inclusiv in timpul somnului, pentru a reduce sau estompa inflamatia. In fiecare cutie sunt disponibile 23 de buline transparente si 7 cu modele nostime, pentru a corespunde starii de spirit a consumatorului.
Cu o eficacitate demonstrata sub control dermatologic, produsele Gerovital Stop Acnee au la baza ingrediente active, precum acid salicilic, Sebaryl, Silica Silylate, acid glicolic si Soothex, cunoscute pentru eficacitatea in combaterea acneei.
In octombrie 2019, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara, 19 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea si Ramnicu Valcea si un magazin Gerovital deschis prin sistemul de franciza, la Bacau.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec lanseaza doua produse noi impotriva acneei in gama Gerovital