Lectură de 2 minute

27 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Farmec lansează creioanele pentru sprâncene din gama Gerovital Beauty

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Farmec extinde gama Gerovital Beauty cu un nou tip de produs, creionul pentru sprâncene, disponibil în patru nuanțe, la prețul de 19,90 lei.

Creionele sunt concepute special cu două capete, pentru a optimiza procesul unui machiaj care asigură echilibru între formă și nuanță: creionul ajută la obținerea formei dorite, prin aplicarea de tușe scurte, iar periuța circulară ușurează aranjarea firelor de păr în contur.

„Odată cu purtarea regulată a măștii, am putut observa și pe piața din România emergența unei noi tendințe în rândul consumatorilor noști, aceea de a-și accentua, prin machiaj, partea vizibilă a feței –ochii și sprâncenele. Deși în gama Gerovital Beauty exista deja un produs foarte apreciat de consumatorii noștri - Kitul pentru Sprâncene -, am extins varietatea de produse cu un creion pentru sprâncene, mai ușor de utilizat și preferat atât de pasionații de make-up, cât și de utilizatorii ocazionali”, a declarat Monica Martin, manager de produs Farmec.

Noile produse sunt disponibile în patru nuanțe: blond (pentru păr blond); hazel-brown (pentru părul castaniu sau roșcat); gray-brown (potrivit pentru sprâncenele ușor mai închise față de nuanța părului) și dark-brown (pentru părul brunet).

Creioanele conțin o formulă vegană, iar unul dintre ingredientele de bază este uleiul de cocos.

Gerovital Beauty este prima gamă de make-up din portofoliul Gerovital.

În martie 2021, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Citeste si:
Care sunt cele mai empatice branduri în ochii românilor
Care sunt cele mai empatice branduri în ochii românilor
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec lansează creioanele pentru sprâncene din gama Gerovital Beauty