Lectură de un minut

02 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Farmec isi anunta participarea la Black Friday cu poromotii

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, pregateste pentru consumatori oferte speciale cu ocazia Black Friday 2018, disponibile in magazinul online si in reteaua magazinelor de brand Farmec si Gerovital. Campania de Black Friday va fi derulata in perioada 16 – 22 noiembrie si prevede reduceri si alte beneficii la achizitia produselor din gamele Gerovital si Aslavital.

Codrean Pop, Director Vanzari Farmec a declarat: „Pentru al doilea an consecutiv, ne alaturam participantilor la Black Friday, o ocazie foarte buna de a rasplati fidelitatea si de a oferi noi motive de satisfactie consumatorilor nostri. In acest an, am suplimentat oferta de produse disponibile la preturi preferentiale. Pe perioada campaniei din 2017, am inregistrat rezultate foarte bune in online, atat din punct de vedere trafic, dar si vanzari, valoarea si numarul comenzilor fiind de 3 ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului precedent. Asadar, ne asteptam la o ascensiune a vanzarilor de circa 30% si pe parcursul campaniei de anul acesta, atat in cadrul magazinelor offline, cat si in e-commerce. Pentru a mentine trendul pozitiv al vanzarilor Farmec din ultimii ani, suntem atenti atat la calitatea produselor, dar si la serviciile oferite, pe care le dezvoltam prin actiuni de marketing sustinute si prin diversificarea ofertelor pentru consumatori”.

Pe durata campaniei, consumatorii vor beneficia de discount-uri de pana la 40% la circa 100 de produse, in cadrul celor 24 de magazine Farmec si Gerovital din tara, dar si la achizitiile din magazinul online. Printre alte beneficii se numara si oferirea transportului gratuit pentru comenzile plasate in online, la plata cu cardul.
Clientii care au deja un cont pe platforma e-commerce a producatorului clujean si sunt abonati la newsletter vor avea acces la beneficiile oferite de Black Friday 2018 incepand cu 15 noiembrie, cu o zi inaintea startului oficial al campaniei promotionale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec isi anunta participarea la Black Friday cu poromotii