Lectură de un minut

18 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Farmec dezvolta reteaua nationala de magazine cu inca o inaugurare in Sibiu

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunta inaugurarea unui spatiu dedicat brandului Gerovital la Sibiu. Astfel, producatorul clujean continua extinderea retelei de magazine proprii la nivel national, ajungand astfel la 20 centre Gerovital, de la deschiderea primului magazin din Romania, in septembrie 2016.

Situat strategic, in centrul comercial Promenada Mall - Shopping City Sibiu, pe Soseaua Sibiului, nr. 5, noul magazin are o suprafata de 50 metri patrati si ofera o gama variata de produse Gerovital si Aslavital, dar si consultanta profesionala prin intermediul consilierilor in frumusete Gerovital despre beneficiile si aplicarea produselor si despre scheme de ingrijire personalizate.

„Dupa inaugurarea din luna iunie a magazinului din Baneasa Shopping City, in Bucuresti, continuam extinderea retelei de magazine de brand la Sibiu. In 2016 am deschis un magazin Farmec in Sibiu, in Piata Unirii nr.1, care este un magazin de tip stradal, iar performanta magazinului, precum si feedback-ul pozitiv din partea consumatorilor si dorinta lor de a le fi mai aproape si intr-un centru comercial ne-au condus la decizia de a inaugura si o unitate Gerovital. Ambele magazine pastreaza conceptul unic de Doctor in Frumusete”, a declarat Mircea Coman, Manager Expansiune Comerciala.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec dezvolta reteaua nationala de magazine cu inca o inaugurare in Sibiu