Lectură de 2 minute

21 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Farmec deschide în AFI Brașov un nou magazin Gerovital și ajunge la 30 de locații în țară

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Producătorul român de cosmetice Farmec continuă investițiile în rețeaua națională de magazine proprii și deschide un magazin Gerovital în Brașov, acesta fiind cel de-al doilea centru inaugurat în acest an. Compania clujeană continuă să extindă strategic rețeaua națională de magazine, care ajunge la 30 de unități, potrivit unui comunicat de presă.

Noul magazin Gerovital este amplasat în incinta centrului comercial AFI Brașov, aflat pe bulevardul 15 Noiembrie, nr. 87. Situat la etajul 1, magazinul are o suprafață totală de 54 metri pătrați, investiția totală ajungând la aproximativ 60.000 Euro.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail și eCommerce. Te poți înscrie gratuit AICI.

Prima unitate Farmec din Brașov a fost inaugurată în septembrie 2016 și este un magazin de tip stradal, situat central, în Piața Sfatului, nr. 11.

"De la deschiderea primului magazin de brand din România, ne-am propus să investim în propria rețea de unități comerciale, amplasate în puncte strategice, pentru a fi mai aproape de consumatorii noștri și a le oferi o experiență de shopping completă. Faptul că am ajuns la 30 de unități este o recunoaștere a calității produselor românești, a serviciilor noastre și a tuturor eforturilor de a ne reinventa în acord cu tendințele pieței și cu nevoile consumatorilor. Iar pentru că siguranța clienților și a personalului este o prioritate pentru noi, urmărim cu atenție recomandările autorităţilor și implementăm toate măsurile de protecție necesare în întreaga rețea de magazine”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Gerovital oferă 30 de cadouri surpriză cu minimostre din cele mai căutate game și alte produse - precum gel dezinfectant pentru mâini - pentru primii vizitatori ai magazinului din Afi Brașov.Consultanții în frumusețe Gerovital consiliază clienții, oferă sfaturi și recomandări personalizate de produse și rutine de îngrijire.

În cadrul magazinului, sunt disponibile produse de îngrijire a tenului, părului și corpului, din gamele brandurilor Gerovital și Aslavital, dar și noii dezinfectanți Farmec și Dermofarm.

Compania Farmec are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

În octombrie, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș şi Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec deschide în AFI Brașov un nou magazin Gerovital și ajunge la 30 de locații în țară