Lectură de un minut

19 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Farmec deschide primul centru Gerovital din Oradea

Abonează-te pe  

Cel mai mare producator roman de cosmetice, Farmec, continua expansiunea nationala a retelei de magazine de brand. Astfel, deschide primul magazin Gerovital la Oradea, dandu-se astfel startul inaugurarilor din 2018. 

Pana la finalul anului urmeaza sa fie inaugurate alte 9 spatii comerciale proprii.

Primul magazin Gerovital din Oradea a fost inaugurat in data de 16 iunie si este situat la parterul Centrului Comercial Lotus, amplasat pe Strada Nufarului, numarul 30. Noul centru Gerovital are o suprafata de 64 de metri patrati.

Mircea Turdean, Director General al Companiei Farmec a declarat: „Succesul care a insotit fiecare deschidere a magazinelor Gerovital de anul trecut ne-a determinat sa continuam si in 2018 extinderea masiva a retelei de magazine proprii. In acest an, ne-am propus sa deschidem alte 10 noi magazine de brand, prima inaugurare avand loc la Oradea – orasul care reuneste atat de multi admiratori ai brandurilor noastre. Cu un design modern si elegant, noul magazin Gerovital isi asteapta vizitatorii cu o gama variata de produse, consultanta de specialitate si scheme de tratament personalizate, elaborate de catre consultantii nostri de frumusete, in functie de necesitatile proprii ale tuturor consumatorilor. Astfel, incepand cu luna iunie, toti iubitorii brandurilor Gerovital si Aslavital se vor bucura de acces rapid la produsele preferate, dar si de o serie de surprize si oferte speciale, pregatite pe tot parcursul anului”.

Pana pe 24 iunie, toti vizitatorii magazinului Gerovital din Oradea vor beneficia de o reducere de 20% pentru orice produs achizitionat.

In cadrul magazinului, sunt disponibile produse de ingrijire a tenului, parului si corpului, din gamele brandurilor Gerovital si Aslavital. Reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara si 14 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti (3 magazine), Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Ramnicu Valcea si Oradea.

Citeste si:
Mircea Turdean, Farmec: Plănuim să deschidem magazine stradale în zone ușor accesibile consumatorilor
Mircea Turdean, Farmec: Plănuim să deschidem magazine stradale în zone ușor accesibile consumatorilor
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec deschide primul centru Gerovital din Oradea