Lectură de un minut

10 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Farmec deschide al doilea magazin Gerovital din Constanta

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, anunta deschiderea unui nou magazin Gerovital la Constanta, cel de-al doilea spatiu Gerovital din Constanta, primul fiind inaugurat in anul 2016.

Noul magazin Gerovital din Constanta s-a deschis din 9 august, in incinta centrului comercial VIVO! Constanta, amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 220, la parterul complexului.

Suprafata magazinului are o suprafata totala de 47 metri patrati si pune la dispozitia constantenilor toate gamele brandurilor Gerovital si Aslavital.

Mircea Turdean, Director General Farmec a declarat: „Fiecare nou magazin Gerovital deschis reprezinta o continuare fireasca a initiativelor noastre de a duce la un nou nivel productia romaneasca de cosmetice. Suntem primul si singurul producator roman de cosmetice care si-a creat o retea proprie de magazine de brand, decizie pe care am luat-o pentru a fi mai aproape de consumatorii nostri si pentru a le pune la dispozitie cele mai noi, eficiente si calitative produse cosmetice si de ingrijire personala. Deschiderea noului magazin de la Constanta este un adevarat motiv de mandrie, pentru ca vine pe fondul unei cereri de piata tot mai accentuate, semn ca in Constanta exista o comunitate foarte mare de admiratori ai brandurilor Gerovital si Aslavital. Astfel, la distanta de 2 ani de la inaugurarea primului spatiu, deschidem un nou magazin Gerovital in oras, care suntem siguri ca se va bucura de aceeasi apreciere din partea tuturor constantenilor”.

In cadrul noului centru Gerovital vor fi disponibile produse de ingrijire a tenului, corpului, parului, cat si produse de cosmetica decorativa (machiaj) din portofoliul brandurilor Gerovital si Aslavital.

Printre gamele ce vor putea fi regasite pe rafturile noului magazin se numara:

  • Gerovital Beauty
  • Gerovital Luxury
  • Gerovital H3 Derma+ Premium Care
  • Gerovital Evolution
  • Gerovital H3 Hyaluron C
  • Gerovital H3 Men
  • Gerovital Sun
  • Gerovital Tratament Expert
  • Aslavital: produse pentru ingrijirea tenului, create pe baza de argila pura, 100% romaneasca, provenita din Muntii Padurea Craiului.

Citeste si:
Mircea Turdean, Farmec: Plănuim să deschidem magazine stradale în zone ușor accesibile consumatorilor
Mircea Turdean, Farmec: Plănuim să deschidem magazine stradale în zone ușor accesibile consumatorilor
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec deschide al doilea magazin Gerovital din Constanta