Lectură de un minut

21 Sep 2016 - Știri și Noutăți

Farmec a deschis primul magazin Gerovital din Romania, in ParkLake

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai importanti producatori romani de cosmetice, Farmec, a deschis astazi primul magazin Gerovital din tara, locatia fiind prima unitate a retailerului inaugurata in Bucuresti.

Producatorul clujean continua extinderea retelei de magazine proprii la nivel national cu inaugurarea noului magazin Gerovital din Capitala, situat in centrul comercial ParkLake din Bucuresti (str. Liviu Rebreanu, nr.4).

In locatia cu o suprafata de 52 de metri patrati s-a facut o investitie de 67.000 de euro.

In cadrul vizitei in magazin clientii beneficiaza gratuit de consultanta permanenta legata de produsele Gerovital si Aslavital comercializate, dar si de sedinte de dermoanaliza, pentru stabilirea tipului de ten prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.

In plus, in perioada 20 -25 septembrie, clientii vor beneficia de 20% discount la orice achizitie din magazinul Gerovital.

Mircea Turdean, Director General Farmec a declarat: “Am primit nenumarate solicitari de a deschide un magazin in capitala, asa ca am decis sa le facem o bucurie clientilor nostri si sa inauguram in Bucuresti primul magazin Gerovital din Romania, aducand excelenta in cosmetica mai aproape de toti romanii. Gerovital este cel mai iubit brand romanesc si lider pe segmentul produselor de ingrijire a tenului, cat si pe cel al produselor de intretinere a firului de par. Bucurestenii vor beneficia de toate produsele brandului, precum si de intreaga gama Aslavital, primul brand autohton de produse cosmetice pe baza de argila romaneasca 100%”.

Brandul Gerovital aduce impreuna game recunoscute international pentru ingrijirea parului, a pielii si a tenului: Gerovital H3, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Plant, Gerovital Men si Gerovital Sun. Portofoliul impresioneaza prin produse moderne si de calitate, concepute in laboratoare performante.

Citeste si:
Ucrainenii de la Liki24 compară românii cu italienii: cine cumpără mai multe medicamente online și de ce
Ucrainenii de la Liki24 compară românii cu italienii: cine cumpără mai multe medicamente online și de ce

Saptamana aceasta, Farmec va inaugura un nou magazin Gerovital, la Constanta, acesta fiind si primul magazin al companiei din acest oras.

Sursa foto: facebook Farmec.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec a deschis primul magazin Gerovital din Romania, in ParkLake