Lectură de 2 minute

03 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Farmaciile Sensiblu livrează produsele acasă în maximum 60 de minute prin platforma Tazz by eMAG

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de farmacii Sensiblu livrează produse de înfrumusețare, îngrijire personală, dar și produse de wellness, precum suplimente și vitamine, acasă în maximum 60 de minute prin serviciul de livrare Tazz by eMAG, potrivit unui comunicat al companiei. 

Peste 2.000 de produse vor fi disponibile acasă pentru clienții lanțului de farmacii, iar livrarea va avea loc în maximum 60 de minute de la confirmarea comenzii, prin serviciile oferite de Tazz by eMAG. În curând, varietatea produselor va crește iar Sensiblu țintește ca, în timp, tot portofoliul de produse din farmacii să fie disponibil și în online.

Pe platforma Tazz se vor regăsi și articole ale brandurilor aflate în exclusivitate în farmaciile Sensiblu, precum: L’Occitane, Apivita, L’Erbolario, Batiste și Dr.Hart.

„Prin acest parteneriat cu Tazz by eMAG, lanțul de farmacii Sensiblu își dorește să fie și mai aproape de pacienții săi, cu un serviciu de livrare direct acasă, care răspunde preferințelor lor actuale de cumpărare, astfel încât să economisească timp. O dată cu lansarea acestui serviciu este primul pas pe care îl facem pentru a oferi pacienților noștri o experiență multi-channel“, a spus Camelia Naciadi, chief commercial officer A&DPharma Group.

Consumatorii pot comanda produsele dorite direct de pe tazz.ro sau prin aplicația Tazz by eMAG disponibilă pe Android sau iOS. Plata se poate face la emiterea comenzii online sau direct la curier, în momentul livrării produselor, prin card sau cash. Nu se impune o valoare minimă a comenzii.

Noul serviciu este disponibil la nivel national in orase precum: București, Cluj, Timisoara, Brașov, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Alba-Iulia, Arad, Baia Mare, Brăila, Deva si Galați.

Sensiblu face parte, alături de brandul Dr.Max, din Grupul A&D Pharma. Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente, având o cifră de afaceri de peste 900 de milioane de euro în 2019 și peste 5.000 de angajați. A&D Pharma deține două linii de business: linia de distribuție de medicamente și linia de retail pharma.

Tazz by eMAG este numele sub care, începând din luna aprilie 2020, a ales să comunice platforma EuCeMananc. Aceasta este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc. Serviciile oferite de Tazz by eMAG sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro.

Citeste si:
Decathlon lansează un nou portofoliu de produse și dezvăluie noul logo al brandului 
Decathlon lansează un nou portofoliu de produse și dezvăluie noul logo al brandului 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmaciile Sensiblu livrează produsele acasă în maximum 60 de minute prin platforma Tazz by eMAG