Lectură de un minut

18 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Fan Delivery se extinde în noi orașe până la finalul anului. Pe listă sunt Pitești, Ploiești și Oradea

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Platforma online de personal shopping cu livrare rapidă Fan Delivery, lansată în decembrie 2021 de Fan Courier, vrea să se extindă în mai multe orașe din țară până la finalul anului, printre care se numără Pitești, Ploiești și Oradea.

În șase luni de la lansare, Fan Delivery acoperă deja jumătate din cele mai importante zece aglomerări urbane din România. În momentul de față, Fan Courier este prezent în Iași, Timișoara, Brașov, București și Cluj.

,,Cred că această piață se va dezvolta și mai mult, este mult loc de creștere. Timpii de livrare sunt mai scurți. Până la finalul anului vom extinde livrarea în alte orașe mari, printre care Pitești, Oradea și Ploiești. Săptămâna viitoare deschidem la Craiova și lansăm noi servicii în perioada următoare'', a declarat Dragoș Arnăutu, CEO Fan Delivery.

Platforma de personal shopping își propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depășească 10 milioane de lei și o medie zilnică de 700 de comenzi.

Fan Delivery, start-up lansat în decembrie 2021 de către FAN Courier, este o platformă de personal shopping accesibilă companiilor, mari și mici, care oferă produse și servicii incluse în categoriile listate: Supermarket, Local & Sănătos, Florărie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts și Electronice. În lista serviciilor nu va fi inclus serviciul de livrare produse preparate gătite – mâncare caldă. Până în prezent, serviciile Fan Delivery sunt disponibile în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fan Delivery se extinde în noi orașe până la finalul anului. Pe listă sunt Pitești, Ploiești și Oradea