Lectură de 3 minute

07 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Fan Delivery, platforma online de personal shopping lansată de Fan Courier, se extinde la Timișoara și în localitățile limitrofe

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Fan Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă, lansată anul trecut de liderul pieței locale de curierat, Fan Courier, accelerează extinderea la nivel național și este operațională, începând de luna aceasta în municipiul Timișoara, al treilea mare oraș, după București și Cluj-Napoca. Prin intermediul aplicației Fan Delivery, clienții pot achiziționa o gamă variată de produse, care vor fi livrate într-un interval de maximum 90 de minute, cu o taxă de transport de 1 leu în prima lună de la lansare.

Locuitorii orașului Timișoara dar și cei din localitățile limitrofe Giarmata-Vii, Dumbrăvița, Ghiroda, Chișoda, Giroc, Moșnița Nouă și Moșnița Veche au la dispoziție serviciile FAN Delivery, platformă de personal shopping prin intermediul căreia își pot achiziționa produse dintre cele mai diverse, cu livrare la domiciliu în cel mai scurt timp.

Compania continuă și la Timișoara parteneriatul strategic cu lanțul de magazine Auchan, încheiat la lansare și valabil în toate orașele în care platforma se extinde. Astfel, clienții Fan Delivery pot comanda produse din orice hipermarket Auchan din Timișoara, iar acestea le vor fi livrate acasă. De asemenea, între vendorii disponibili pe platformă se numără distribuitorul de parfumuri și produse cosmetice My Geisha și magazinul de articole pentru casă English Home.

Taxă de livrare de 1 leu

Produsele comandate în oricare dintre magazinele înrolate pe platformă vor fi livrate în 90 de minute, iar taxa de livrare va fi de 1 leu, în perioada aprilie-mai.

”Conform strategiei de dezvoltare, anul acesta punem în aplicare un plan accelerat de expansiune, astfel încât, în decembrie 2022, să fim prezenți în 10 orașe reprezentative ale țării. Rezultatele obținute în București ne-au motivat să ne extindem rapid astfel că lansarea în Timișoara vine la doar câteva săptămâni după Cluj-Napoca. Piața indică o nevoie încă nesatisfăcută de astfel de platforme cu livrare rapidă în orașele României, de aceea vrem să ajungem la cât mai mulți clienți, în cât mai multe zone din țară.

FAN Delivery este exact serviciul de care au nevoie oamenii ocupați, care au foarte puțin timp liber, pe care ar prefera să-l petreacă cu familia și nu la cumpărături. Noi îi ajutăm să-și optimizeze timpul, oferind clienților noștri posibilitatea de a achiziționa, prin intermediul aplicației, o gamă largă de produse, de la hipermarket, cosmetice și electronice, flori, cărți sau cadouri. Așa cum ne-am obișnuit deja clienții, menținem și la Timișoara parteneriatul cu lanțul Auchan, astfel încât clienții noștri să-și poată achiziționa produsele preferate din magazinele pe care retailerul le are în oraș”, a declarat Dragoș Arnăutu, CEO Fan Delivery.

Pentru a deveni vendor în aplicație, o companie trebuie să acceseze secțiunea ”Înrolare vendor”, pe aceeași platformă.

Lansată în București, la finalul anului trecut, aplicația mobilă FAN Delivery și platforma online www.fandelivery.ro a performat atât în ceea ce privește oferta de produse înscrisă prin intermediul vendorilor, dar și în privința cererii de la consumatorii finali. După primele două luni de la lansarea în București, în aplicația FAN Delivery erau înrolați 28 de vendori, urmând ca încă cel puțin 20 să intre pe platformă în curând.

Citeste si:
Primark vrea să detroneze Inditex, compania mamă a Zara. Ce planuri are retailerul
Primark vrea să detroneze Inditex, compania mamă a Zara. Ce planuri are retailerul

Platforma de personal shopping își propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depășească 10 milioane de lei și o medie zilnică de 700 de comenzi.

Fan Delivery, start-up lansat în decembrie 2021 de către FAN Courier, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de curierat, este o platformă de personal shopping accesibilă tuturor companiilor, mari și mici, care oferă produse și servicii incluse în categoriile listate: Supermarket, Local & Sănătos, Florărie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts și Electronice. În lista serviciilor nu va fi inclus serviciul de livrare produse preparate gătite – mâncare caldă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fan Delivery, platforma online de personal shopping lansată de Fan Courier, se extinde la Timișoara și în localitățile limitrofe