Lectură de 2 minute

01 Jul 2024 - Știri și Noutăți

FAN Courier mizează pe curieratul ultrarapid. Cum va funcționa de acum serviciul „Priority by FAN”

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

FAN Courier, companie antreprenorială 100% românească, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu, își consolidează poziția pe piața de curierat ultrarapid, prin transformarea serviciului "Priority by FAN” în brand de sine stătător. ”Priority by FAN” vine ca o dezvoltare firească a serviciilor de livrare oferite de companie. Serviciul va putea fi accesat de clienții din orașele în care este disponibil, clienți care au nevoie să primească produsele comandate în maximum 90 de minute. 

Sursa foto: FAN Courier/ Facebook

Serviciul ultrarapid ”Priority by FAN” este o metodă alternativă de livrare, comercianții având posibilitatea să trimită comenzile către beneficiari în cel mai scurt timp, pe plan local. Prin accesarea acestui serviciu, livrările ajung la destinație în maximum 90 de minute de la ridicare și este disponibil pentru o gamă largă de produse, de la cumpărături din supermarket, la restaurante, home&deco, electronice&IT, librărie, farmacie, florărie, beauty&care, cadouri, pet shops etc.

Serviciul de livrare ultrarapidă este deja disponibil în șase orașe, respectiv București, Cluj, Timișoara, Craiova, Brașov și Iași, urmând să fie extins și în alte orașe din țară.

Serviciul Priority by FAN va funcționa ca un centru de cost-profit de sine stătător, de pe o nouă entitate juridică, FAN Priority Express.

Dragoș Arnăutu, care preia și poziția de CEO Priority by FAN

”Priority by FAN” va funcționa ca un serviciu de livrare ultrarapidă pe care îl pot folosi vendorii care-și doresc să ofere clienților servicii de livrare într-un timp foarte scurt.

Într-o piață dinamică, aflată în continuă transformare, această schimbare ne permite să ne extindem operațiunile și să deservim piețe noi, asigurând astfel accesul partenerilor noștri la o rețea mai largă de potențial new business.

Adrian Mihai, CEO FAN Courier

Citeste si:
GreenGroup inaugurează a treia fabrică de reciclare GreenWEEE, o investiție de 15 milioane de euro
GreenGroup inaugurează a treia fabrică de reciclare GreenWEEE, o investiție de 15 milioane de euro

Cum funcționează Priority by FAN?

După plasarea comenzii și bifarea serviciului ”Priority by FAN”, produsul va fi ridicat de la retailer în maximum 30 de minute și livrat destinatarului în cel mai scurt timp de la ridicare, în funcție de distanță. Raza de livrare este în interiorul orașului în care este disponibil serviciul.

Livrările în regim ultrarapid se realizează de luni până duminică, în intervalul 9:00-21:00. ”Priority by FAN” este un serviciu premium, prețul acestuia variind în funcție de distanță, iar greutatea maximă acceptată este de 30 kg/livrare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FAN Courier mizează pe curieratul ultrarapid. Cum va funcționa de acum serviciul „Priority by FAN”