Lectură de 3 minute

06 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Factory Bootcamp: învață să faci strategia de marketing a afacerii tale

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

O afacere, fie că este la început de drum sau chiar are ceva ani de experiență, are nevoie de promovare. Înscrie-te pentru a participa, în mod gratuit, la Factory Bootcamp, o tabără de 2 zile, care va avea loc la BucureÈ™ti pe 16 È™i 17 februarie, ca să înveÈ›i cum să-È›i transformi afacerea È™i să o promovezi în faÈ›a tuturor ca să ai mai mulÈ›i clienÈ›i.

Sursa foto: InternetCorp

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank È™i organizat de start-up.ro va avea loc pe 16 È™i 17 februarie 2024 în BucureÈ™ti. 25 de locuri gratuite sunt disponibile în cadrul evenimentului, iar înscrierile sunt deschise. https://ic.events/landing/bHFPWQ==/factory-bootcamp-i.html

Antreprenorii vor învăța despre surse de finanÈ›are, strategii de marketing, modalități de promovare È™i de creÈ™tere în ecommerce, despre cum să devină vânzători mai buni dar È™i lideri pentru echipele lor.

De asemenea, participanÈ›ii îÈ™i vor prezenta afacerea È™i vor trece prin sesiuni de workshop alături de specialiÈ™ti în antreprenoriat, astfel încât să-È™i consolideze planul de business.

Workshop - marketing pentru afacerea ta

Printr-o strategie de marketing, afacerea ta se va diferenÈ›ia de restul afacerilor din acelaÈ™i domeniu, îÈ™i va găsi vocea, locurile în care să fie prezentă È™i oamenii cărora se adresează.

Vei afla cele mai eficiente moduri în care să faci o strategie de marketing pentru afacerea ta de la Claudiu Jojatu, cofondator Milk & Cookies Studio, unde oferă servicii de comunicare digitală, digital branding È™i content design pentru mai mulÈ›i clienÈ›i. Este absolvent de Zootehnie, fost violoncelist, pilot de curse amator, self-made-not-there-yet billionaire, în căutarea libertății de a lucra de oriunde din lume, cu clienÈ›i în care crede È™i care au impact pozitiv în piață.

Pe lângă agenÈ›ia de marketing, Claudiu a cofondat È™i ViaÈ›a de freelancer, un proiect educaÈ›ional care să susÈ›ină comunitatea de freelenaceri din România, unde persoanele interesate găsesc sfaturi practice, detalii administrative È™i alte informaÈ›ii prin care pot să-È™i scrie propria poveste a succesului.

La Factory Bootcamp, tabără antreprenorială care are loc la BucureÈ™ti, pe 16 È™i 17 februarie, vei afla de la Claudiu, un specialist în domeniu, cum poÈ›i crea o strategie de marketing pentru afacerea ta, care sunt paÈ™ii de la care porneÈ™ti È™i ce trebuie să bifezi ca să ai un business croit pe aÈ™teptările È™i nevoile clienÈ›ilor. Înscrie-te aici pentru o È™ansă de a fi ales să participi la Factory Bootcamp 2024. https://ic.events/landing/bHFPWQ==/factory-bootcamp-i.html

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood

Marketing-ul, cât mai simplist explicat, este un set de acÈ›iuni prin care un brand îÈ™i găseÈ™te publicul către care să vândă, proces care integrează È™i elemente de vizibilitate în media, È™i detalii de branding, È™i ce È›ine de activități de awareness È™i publicitate.

La Factory Bootcamp 2024 vei afla de la un specialist în domeniu cum poÈ›i crea o strategie de marketing pentru afacerea ta, care sunt paÈ™ii de la care porneÈ™ti È™i ce trebuie să bifezi ca să ai un business croit pe aÈ™teptările È™i nevoile clienÈ›ilor.

FinanÈ›ează visul tău È™i înscrie-te la Factory Bootcamp.

https://ic.events/landing/bHFPWQ==/factory-bootcamp-i.html

Ce trebuie să pregătești dacă vii la Factory Bootcamp?

Este important să știi că cele două zile vor fi folosite pentru a face business-urile mai viabile. De asemenea, discuțiile vor continua după cele două zile de eveniment.

Ce trebuie să pregăteÈ™ti atunci când vei fi acceptat pe unul dintre cele 25 de locuri gratuite la Factory Bootcamp?

  • Să È™tii să prezinÈ›i afacerea ta în 5 minute
  • Chestiunile de bază ale planului de afaceri de mai sus
  • Lipsurile pe care le are afacerea sau ideea ta de afaceri astăzi - ce ai nevoie pentru a duce lucrurile mai departe?
  • În timpul celor două zile vei completa aceste lipsuri cu strategii pe care urmează să le implementezi, cu ajutorul speakerilor, participanÈ›ilor È™i experÈ›ilor de la Raiffeisen Bank.

Sunt doar 25 de locuri la Factory Bootcamp. Înscrie-te în formularul de aici care se completează în 5 minute. https://ic.events/landing/bHFPWQ==/factory-bootcamp-i.html

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Factory Bootcamp: învață să faci strategia de marketing a afacerii tale