Lectură de un minut

27 Mar 2018 - Știri și Noutăți

Extindere pentru Penny Market: reteaua ajunge la 223 de unitati

Abonează-te pe  

Si in martie REWE Romania continua planurile de expansiune, deschizand magazinul PENNY Market din Breaza, judetul Prahova. Reteaua ajunge astfel la 223 magazine operationale in Romania.

Noul magazin Penny Market este deschis in format Future Store, punandu-se accent pe imbunatatirea experientei la cumparaturi a clientilor. Acestia se vor bucura de o experienta complet noua prin modul in care sunt dispuse categoriile de produse, dar si prin articolele proaspete, selectionate cu grija zi de zi.

Noul magazin deschis in Breaza are o suprafata construita de 1210 metri si spatiul de vanzare alocat la 796 metri patrati. Noual magazin a asigura 36 de locuri de parcare dintre care 2 sunt alocate persoanelor cu dizabilitati.

Programul de functionare al magazinului este de luni pana sambata intre 7:30 si 22:00 si duminica intre 8:00 – 20:00.

Retail jobs

Penny Market isi asteapta clientii cu o varietate de legume si fructe proaspete, produse de panificatie si patiserie, peste si mezeluri. De asemenea, clientii vor beneficia si de un numar de produse disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite usor atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.

penny market

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Extindere pentru Penny Market: reteaua ajunge la 223 de unitati