Lectură de 4 minute

13 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Experți în mobilitate urbană la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards: Ciprian Nanu (BD Group), Dr. Arh. Mihaela Negulescu sau Roxana Cojocaru (Social Innovation Solutions)

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards are loc pe 19 iunie la Nayam Events și va strânge cei mai importanți oameni din domeniu. Practic, cei care vor să schimbe lucrurile pentru viitorul României. Înscrierile la eveniment sunt deschise.

Sursa foto: InternetCorp

Evenimentul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards este la a doua ediție și e o ocazie potrivită de a afla ultimele trenduri din industrie și care sunt direcțiile și acțiunile sustenabile pe care trebuie să le urmărească România și companiile.

Discuțiile vor fi concentrate în jurul unor paneluri precum:

  • Cum să construim un oraș mai verde și cu mobilitate crescută
  • Economie circulară - realitate sau promisiune?
  • Smart Living - Energie și Real Estate
  • Cum folosim tehnologia pentru a face bine
  • Capitalul de a construi soluții verziViitor electrificat și soluții alternative de transport

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va avea loc la Nayam Events, pe 19 iunie 2024.

Înscrie-te astăzi la Green Start-Up Sustainbility Forum & Awards pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards vrea să fie un loc de întâlnire al antreprenorilor, investitorilor, reprezentanților asociațiilor, oamenilor care gândesc soluții și le implementează pentru a dezvolta, pornind de la comunitățile din care fac parte, orașele și și întreaga țară.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2024 este un eveniment realizat cu sprijinul Carrefour și Environ. De asemenea, Community Partners sunt La French Tech Bucharest și British Romanian Chamber of Commerc

Ciprian Nanu, Partener Business Development Group

Ciprian Nanu este un expert în inovare cu o experiență de peste 30 de ani în proiecte derulate în țări din Europa de Est. Este absolvent al Institutului Politehnic din București (1987), partener și Consultant Senior în cadrul Business Development Group SRL, o firmă locală de consultanță.

Citeste si:
Carrefour aduce modelul brazilian de discount în Europa: cu ce format de magazin vrea să combată inflația
Carrefour aduce modelul brazilian de discount în Europa: cu ce format de magazin vrea să combată inflația

Experiența sa profesională este legată de diverse proiecte pilot privind transferul de tehnologii noi în sectoarele de mediu și energie din România și alte piețe din Europa (Ungaria, Bulgaria, Serbia, Bosnia, Țările de Jos, Marea Britanie și Republica Cehă). Ciprian Nanu este în prezent project manager și coordonează proiecte tehnice derulate în întreaga Românie.

Dr. Arh Mihaela Negulescu

Dr. Arh. Mihaela Negulescu este profesor universitar în cadrul departamentului de Planificare urbană și dezvoltare teritorială din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București. Este coordonatorul masterului de Mobilitate Urbană în cadrul aceleiași universități.

Este unul dintre cei mai apreciați experți în mobilitate urbană din România și va aduce la Green Sustainability Forum & Awards o perspectivă asupra dezvoltării sustenabile a orașului.

Roxana Cojocaru, Social Innovation Solutions

Roxana este Director Executiv al Social Innovation Solutions, organizație care susține indivizi și organizații pentru a înțelege transformările viitorului prin platforme de conversații și programe de educație de sustenabilitate, lucrând cu peste 15.000 de IMM-uri și ONG-uri, în România și 3 țări din Europa Centrală și de Est.

Cu o vastă experiență pe patru continente, Roxana a dezvoltat proiecte cu impact local și viziune gobală în jurul educației și sustenabilității. A fost implicată în crearea departamentului Development Office al Organizației Europene pentru Cercetare Nucleară (CERN) și a avut roluri cheie în evenimente internaționale precum TEDxBucharest, TEDxCERN sau Festivalul Awake. A contribuit la inițiativa de impact investing a Better World Initiatives, prin proiecte precum Golf4Nepal și Golf4Kenya.

În plus, Roxana este Sustainability Manager pentru concertele Coldplay din România din iunie 2024 și Global Shapers Bucharest Hub Alumna, o inițiativă a World Economic Forum.

Cui se adresează Green Start-Up Sustainability Forum & Awards

  • Companiilor mari cu istoric în România și care se reinventează prin soluții sustenabile.
  • Liderilor de opinie care luptă pentru un viitor mai bun.
  • Startup-uri cu soluții inovatoare pentru un viitor verde.
  • Încheiem cu o ceremonie de premiere pentru cele mai interesante startup-uri verzi și companii din perspectiva redacției Green Start-Up.
  • În public așteptăm studenți, antreprenori, manageri și C-levels de la companii din România și cu activitate locală, specialiști, oameni care prin acțiunile lor creează un impact în comunitățile în care lucrează și trăiesc.

Sunteți pregătiți să transformați lucrurile? Veniți alături de cei ca voi la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards - înscrieri aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Experți în mobilitate urbană la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards: Ciprian Nanu (BD Group), Dr. Arh. Mihaela Negulescu sau Roxana Cojocaru (Social Innovation Solutions)