Lectură de 3 minute

13 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Experți de la Renault, Rombat sau Environ pe scena Green Sustainability Forum 2024: Cristian Nevzoreanu (Renault), Roxana Puia (Environ), Roxana Rusu (Rombat)

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Reprezentanți ai unor companii importante din industria românească vin la evenimentul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2024. La eveniment vei putea discuta cu reprezentanți Renault Group, Environ sau Rombat despre viitorul sustenabil din industrie.

Sursa foto: InternetCorp

Evenimentul aflat la a doua ediție vrea să fie un loc de dezbatere și discuție între specialiști, public, și audiența online pe teme precum electrificarea transporturilor, modalități de reciclare, dar și investiții verzi în industria românească.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va avea loc la Nayam Events, pe 19 iunie 2024.

Înscrie-te astăzi la Green Start-Up Sustainbility Forum & Awards pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards vrea să fie un loc de întâlnire al antreprenorilor, investitorilor, reprezentanților asociațiilor, oamenilor care gândesc soluții și le implementează pentru a dezvolta, pornind de la comunitățile din care fac parte, orașele și și întreaga țară.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2024 este un eveniment realizat cu sprijinul Carrefour și Environ. De asemenea, Community Partners sunt La French Tech Bucharest și British Romanian Chamber of Commerce.

Iată o parte dintre speakerii pe care-i poți întâlni la Green Start-Up Sustainability & Awards:

Cristian Nevzoreanu, Director Executiv Afaceri Publice și Comunicare Renault Group

Cristian Nevzoreanu și-a început parcursul profesional la Renault, în Franța, în 2000, unde a fost manager de proiecte din sfera R&D, în domeniile industrial, comerț și marketing. În 2007 se alătură centrului de inginerie, Renault Technologie Roumanie, în calitate de director Afaceri Publice și, ulterior, activităților extinse ale Grupului Renault în România. În 2021 este numit Director Comunicare și Responsabilitate Socială al Grupului Renault în România. Începând cu 1 decembrie 2022, Cristian conduce Direcția de Afaceri Publice și Comunicare care reuneşte activitățile de Afaceri Publice, Comunicare și Responsabilitate Socială ale Renault Group în România.

Citeste si:
Carrefour aduce modelul brazilian de discount în Europa: cu ce format de magazin vrea să combată inflația
Carrefour aduce modelul brazilian de discount în Europa: cu ce format de magazin vrea să combată inflația

Roxana Puia, Marketing Director Environ

Roxana are o experiență de 10 ani în zona managementului deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de baterii și acumulatori, perioadă în care a inițiat și derulat numeroase campanii, proiecte și acțiuni de informare și conștientizare în domeniul reciclării și a pus bazele unei rețele naționale de puncte de colectare în retail.

Roxana consideră că sustenabilitatea este un stil de viață care se construiește prin alegerile responsabile pe care le facem zi de zi, iar la nivelul companiilor ar trebui să facă parte din însăși ADN-ul acestora și să nu rezume doar la practice și programe punctuale.

Roxana Rusu, Manager departament Risc, raportare și sustenabilitate Rombat

Roxana Rusu a intrat în echipa Rombat acum 12 ani și pe parcursul dezvoltării sale profesionale a avut contact cu proiecte care stau la baza principiului de economie circulară pe care compania îl reprezintă prin specificul activității, adică producție și reciclare.

Este responsabilă de realizarea și implementarea strategiei de sustenabilitate, gestionând proiectele “green” ale companiei. Este liantul proiectelor net-zero din cadrul companiei.

Cui se adresează Green Start-Up Sustainability Forum & Awards

  • Companiilor mari cu istoric în România și care se reinventează prin soluții sustenabile.
  • Liderilor de opinie care luptă pentru un viitor mai bun.
  • Startup-uri cu soluții inovatoare pentru un viitor verde.
  • Încheiem cu o ceremonie de premiere pentru cele mai interesante startup-uri verzi și companii din perspectiva redacției Green Start-Up.
  • În public așteptăm studenți, antreprenori, manageri și C-levels de la companii din România și cu activitate locală, specialiști, oameni care prin acțiunile lor creează un impact în comunitățile în care lucrează și trăiesc.

Sunteți pregătiți să transformați lucrurile? Veniți alături de cei ca voi la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards - înscrieri aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Experți de la Renault, Rombat sau Environ pe scena Green Sustainability Forum 2024: Cristian Nevzoreanu (Renault), Roxana Puia (Environ), Roxana Rusu (Rombat)