Lectură de 3 minute

28 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Exista garantie pentru acoperisul casei?

Advertorial

Abonează-te pe  

Vrei sa inlocuiesti vechiul acoperis sau procesul de constructie a casei tale se afla in faza in care trebuie sa alegi un material pentru sistemul de invelitoare? Conform specialistilor, un acoperis din tigle metalice poate fi optiunea ideala, datorita numeroaselor avantaje pe care le aduce, atat din punct de vedere practic, cat si estetic. Insa, alegerea materialului pentru acoperis implica mai multe aspecte!

Sursa foto: Roofart.ro

Instalarea unui acoperis din tigla metalica presupune o investitie importanta, insa pentru cei care sunt entuziasmati cu privire la renovarea sau constructia locuintei poate fi destul de usor sa treaca cu vederea aspecte importante care trebuie luate in calcul. De cele mai multe ori, prinsi in mirajul alegerii culorilor si stilului arhitectural, proprietarii de case omit sa adreseze una dintre cele mai importante intrebari: Care este garantia oferita pentru acoperis?

Conform RoofArt, specialisti in oferirea celor mai durabile solutii pentru acoperisuri de peste 21 de ani si furnizori ai unei game complete de tigle metalice din otel suedez SSAB, este esential sa cunoastem informatii cu privire la garantia acoperisului: cea oferita de firma de montaj si garantia oferita de producatorul tiglei metalice.

Garantia oferita de contractor te scapa de costuri suplimentare in viitor

De-a lungul timpului pot sa apara diverse probleme la nivelul sistemului de invelitoare, de la bucati desprinse de material din cauza vantului puternic, pana la infiltratiile cauzate de precipitatii. Garantia oferita de firma de montaj pentru astfel de cazuri te va scuti de costurile pe care le implica reparatiile in viitor. Pe de o parte, nu va fi nevoie sa acoperi costul unor tigle metalice noi pentru a le inlocui pe cele deteriorate. Pe de alta parte, nu vei plati din nou manopera.

Specialistii RoofArt recomanda alegerea unei echipe de montaj care are experienta in a lucra cu tipul de tigla metalica pe care il alegi pentru acoperis, precum si parcurgerea atenta a termenilor mentionati in garantia oferita.

Garantia oferita de producator iti protejeaza investitia

In momentul achizitionarii tiglei metalice, furnizorul este obligat prin lege sa iti ofere garantia produsului cumparat. Aceasta atesta calitatea tiglei si acopera in totalitate defectele de fabricatie. Este stabilita de fiecare producator in parte, luandu-se in calcul specificatiile materiei prime si ale tiglei, si ar trebui sa aiba la baza garantia oferita de catre producatorul de materie prima, respectiv pentru tabla din otel.

De exemplu, pentru varianta de tigle metalice Mat Premium Plus cu acoperire GreenCoat Pural BT, RoofArt ofera o garantie de 50 de ani pentru rezistenta la oxidare si de 35 de ani pentru mentinerea culorii si exfolierea vopselei. Asadar, alegerea unei astfel de tigle te va scuti de griji zeci de ani, avand in vedere ca elementele acoperisului, care pot fi afectate de diverse fenomene meteo, sunt acoperite de garantia extinsa.

Cum a reusit RoofArt sa se diferentieze de alti producatori de pe piata, oferind garantia de 50 de ani pentru tigla metalica? Prin alegeri corecte, facute din respect pentru clienti: olaborarea cu unul dintre cei mai buni furnizori de materie prima, gigantul suedez SSAB, pentru achizitia celor mai bune materiale existente in piata, asa cum este otelul nordic GreenCoat Purat BT de grosime 0,53mm si 275gr zinc, de asemenea, si prin investitiile in utilaje profesionale pentru productia tiglei metalice

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024

Asadar, in momentul in care alegi tigla metalica pentru acoperis, in afara detaliilor care tin de aspectul sistemului de invelitoare este absolut necesar sa acorzi atentie garantiei pe care o ofera producatorul. De cele mai multe ori, acoperisul rezultat va avea o calitate direct proportionala cu garantia sa, asa ca fereste-te de contractori sau furnizori care incearca sa te convinga de faptul ca garantia nu este importanta!

Pentru acoperisuri cu garantie extinsa iti recomandam sa iti indrepti atentia catre oferta RoofArt, unde vei gasi tigla metalica de cea mai buna calitate, cu caracteristici unice in piata. Echipa RoofArt iti poate oferi sprijin inclusiv in alegerea unei echipe de montaj cu experienta, pentru ca tu sa beneficiezi de un acoperis sigur, rezistent si durabil.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Exista garantie pentru acoperisul casei?